reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

No to widzę Pustiszi i Anbas będą w weekend rodzić :-p

Anbas:
pasma krwi + skurcze, jak nic się rozwiera szyjka - jednym idzie wolniej, drugim szybciej, ale widać, że u ciebie ruszyło :-D
Ikasia: do 13 już tylko 3 dni ;-)
Jaguś: spójrz na to z innej strony - ale tej twojej córci musi być tam dobrze u ciebie - tak dobrze, że po co wychodzić na zimne :-D

co do znaków to ja mam już koziorożca córę - matko jakie to uparte i charakterne - uuuu normalnie czasem wymiękkam. Do tego mąż byk - ale ja na szczęście panna, więc mniej konfliktowa jestem, ale koziorożec z bykiem to ciągle mają u mnie w domu konflikty, które ja rozwiązuje, więc jak synuś będzie wodnik to się nie obrażę;-)

wiecie co mnie tylko denerwuje??
wszyscy do mnie dzwonią i pytają czy już urodziłam. Nawet listonoszka codziennie przychodzi i mówi - a pani jeszcze nie... nosz kurka wodna - nie spieszy się mi, ale wszystkim naokoło za to bardzo.

reklama
Agagsm no w sumie ma rację, bo wiadomo że nie ma jak u mamy;-) Mnie ostatnio tak wszyscy dopytywali, ale tych najbardziej wścibskich i tak nie będę informować;-)

Hej laseczki:)

Ja po wizycie. Wszystko w porządku, oprócz tego, że szyjka długa i zamknięta!!!:szok::szok::szok: 17-go mam się zgłosić do szpitala i będą mi wywoływać poród :/ No chyba że to tego czasu moja mała się zdecyduje...no ale się nie zapowiada :(

ja dziś po USG. Mały się nie szykuje póki co - brzuch wysoko, a on w kanał nie wchodzi - nadal w żebra wali z całej siły :tak:
Ma ok. 3,2kg więc gin mówi, że taki średniaczek - nie za duży i nie za mały ;-)
główka mam 34cm. Łożysko wydolne, wód jeszcze dużo, także sobie jeszcze poczekamy... mamy czas, czas nie goni nas :-D:rofl2:

kaha - zostało mi 12 dni do terminu. Mam na 25 stycznia, ale juz mi powiedzieli, ze jak nie urodzę to wywołanie dopiero po tygodniu od terminu czyli 1 lutego :-D

aga - no ja maiłam termin na 10-go stycznia i niestety nic :( Szyjka długa i zamknięta. Jak do czwartku nie urodzę to mam o 8 rano wstawić sie do szpitala na wywołanie. Mam stresa...

reklama
Kaha: jeszcze masz 4 dni - może coś ruszy, a jak nie to po oxy na pewno coś drgnie - nie ma co się na zapas stresować - w końcu urodzimy prędzej czy później ;-)

Do góry