reklama
KaJa8414
Fanka BB :)
Kaja, tak mam termin na 11-tego.
dziewczyny, mój wieczorami też tak kopie, jakby się chciał przebić przez skórę i gdzieś pod żebrem wyleźć...
Może te z 11-go takie uparte:-)
Ale generalnie to w większości będą zodiakalne koziorożce a te to uparte są:-)
elama
i du*a! przespałam cała noc. Jakieś tam skurcze miałam ale na tyle słabe, że nie mobilizowały nawet do mierzenia czasu między nimi. A więc fałszywy alarm
kaja - potwierdzam - koziorożce są mega uparte. mam w domu takiego delikwenta (męża), a teraz drugi się szykuje.... zwariuję
kaja - potwierdzam - koziorożce są mega uparte. mam w domu takiego delikwenta (męża), a teraz drugi się szykuje.... zwariuję
Ostatnia edycja:
lkasia
No ja mam w domu skorpiona a teraz będzie koziorożec...mieszanka wybuchowa...dobrze ze ja bliźniak,to dwie natury i moze jakoś ogarne
U mnie po wczorajszych wieczornych skurczach ci go sza.
Pewnie jestem skazana na poniedzialek Maz obiecał weekend zabierze mnie na wypasny obiad na miasto do ulubionej knajpki zebym sie najadla tego co lubie
A ja jeszcze stwierdziłam ze przecież obiecalam Synkowi ze jak wyjdzie to będzie zimno i snieg zobaczy..no i on tam pewnie czeka...a u nas ma zacząć sypać wlasnie w poniedzialek
U mnie po wczorajszych wieczornych skurczach ci go sza.
Pewnie jestem skazana na poniedzialek Maz obiecał weekend zabierze mnie na wypasny obiad na miasto do ulubionej knajpki zebym sie najadla tego co lubie
A ja jeszcze stwierdziłam ze przecież obiecalam Synkowi ze jak wyjdzie to będzie zimno i snieg zobaczy..no i on tam pewnie czeka...a u nas ma zacząć sypać wlasnie w poniedzialek
milusia21
Ikasia my chłopcom mówiliśmy od początku że siostrzyczka przyjdzie jak będzie zima i śnieg,i proszę po niedzieli ma padać
Fakt koziorożce to uparciuchy-moja mama
JA Wodnik(szalona i zawsze w pędzie,zawsze tysiac spraw)
Bliźniaki-bliźniaki(tak śmiesznie wyszło)
Mąż panna-uosobienie spokoju i opanowania
Fakt koziorożce to uparciuchy-moja mama
JA Wodnik(szalona i zawsze w pędzie,zawsze tysiac spraw)
Bliźniaki-bliźniaki(tak śmiesznie wyszło)
Mąż panna-uosobienie spokoju i opanowania
lkasia
A ja zauwazylam ze żeby sie wyproznic musze sięgać po czopki glicerynowe..no inaczej nie ma szans...chyba juz tak pozwijane jelita mam:/
A jak to przed cesarka? Będzie lewatywka? Bo przed laparoskopia na jajnikach mialam,to samo z cewnikiem,ale wtedy narkoza byla pelna...
A i po jakim czasie schodzi to znieczulenie od pasa w dol??
Zaczynam sie chyba stresować...
Idę teraz farbować wlosy żeby na porodówce sie jakoś prezentowa
A jak to przed cesarka? Będzie lewatywka? Bo przed laparoskopia na jajnikach mialam,to samo z cewnikiem,ale wtedy narkoza byla pelna...
A i po jakim czasie schodzi to znieczulenie od pasa w dol??
Zaczynam sie chyba stresować...
Idę teraz farbować wlosy żeby na porodówce sie jakoś prezentowa
Anisen
kochamy Cię mocno
Ikasia kiwi jedz min jedno dziennie
Ja byłam zrobić badania, morfologia, mocz, czynniki krzepnięcia, zeby w razie co do znieczulenia było. Zostawiłam 80 zł a te wyniki ważne tylko tydzień ! Wiec w razie co za 6 dni powtórka z rozrywki i kolejne 80 zł A wyniki dopiero jutro. wiec ja tam będę małego prosić żeby nie dziś bo mi znieczulenia nie zdążą podać
Wypytałam dzis połoznej rezerwowej ( w razie gdybym miała rodzić w Rabce ) o paznoikcie i tam też mają być zmyte dokumentnie i na palcach u rąk i u nóg. Dobrze, że nie malowalam.
Co do wlosów będę farbować w niedziele bo musi być J w domu
Ja tam nie czuję zeby małemu sie chciało wyłazić ,no ale z Kingą rano też tego nie czułam, o 11 tego nie czułam a o 12 już byłam pewna ze sie zaczyna skąd skoro to było pierwsze dziecko, nie iwem wiedziałam i już !
Trochę zazdroszczę cc planowanego. Mi połozna uświadomiła ze nawet jak ten mój przekroczy 5 kg to i tak będą próbować sn a dopiero potem cc bo to nie pierwsze dziecko. Powariowali. Ja naprawdę do wielkich nie należe. Ba do małych, mam tylko 157 cm wzrostu i wcale nie jestem jakaś szeroka
Ja byłam zrobić badania, morfologia, mocz, czynniki krzepnięcia, zeby w razie co do znieczulenia było. Zostawiłam 80 zł a te wyniki ważne tylko tydzień ! Wiec w razie co za 6 dni powtórka z rozrywki i kolejne 80 zł A wyniki dopiero jutro. wiec ja tam będę małego prosić żeby nie dziś bo mi znieczulenia nie zdążą podać
Wypytałam dzis połoznej rezerwowej ( w razie gdybym miała rodzić w Rabce ) o paznoikcie i tam też mają być zmyte dokumentnie i na palcach u rąk i u nóg. Dobrze, że nie malowalam.
Co do wlosów będę farbować w niedziele bo musi być J w domu
Ja tam nie czuję zeby małemu sie chciało wyłazić ,no ale z Kingą rano też tego nie czułam, o 11 tego nie czułam a o 12 już byłam pewna ze sie zaczyna skąd skoro to było pierwsze dziecko, nie iwem wiedziałam i już !
Trochę zazdroszczę cc planowanego. Mi połozna uświadomiła ze nawet jak ten mój przekroczy 5 kg to i tak będą próbować sn a dopiero potem cc bo to nie pierwsze dziecko. Powariowali. Ja naprawdę do wielkich nie należe. Ba do małych, mam tylko 157 cm wzrostu i wcale nie jestem jakaś szeroka
reklama