reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Jaguś, ty uważaj, o co prosisz :-D

my przeprowadziliśmy rozmowę pedagogiczną z młodym, żeby nie wyłaził w starym roku i co? teraz siedzi i ani myśli wyjść, kiedy my już byśmy chcieli :baffled:

reklama
malinka1984 my też jesteśmy po takiej rozmowie, żeby nie wychodził w starym roku, bo będzie najmłodszy i tak się zaparł, że ani drgnie teraz. A my chyba obie mamy na 11-go

Malinka, ja jej nawet nic w tamtym roku nie wspominałam że ma się nie ruszać a teraz wręcz przeciwnie - proszę i proszę by wyszła, ale ma to chyba głęboko w poważaniu:-D

Anisen moja tez chyba do 5 zmierza :p

Wiolka przy masowaniu wez sobie jakiegos kremiku bepanthenu alantanu linomagu ... obojetne bo bez mozesz sobie sutki sponiewierac ... :p ja tak glupia zrobilam i bolaly za pierwszym razem jak diabli ...

chyba juz nam wszystkim zdeka odwala :D

Bluelovi: bo faceci to wiedza tylko jak do dziurki trafić, ale jak z niej wyjść to już widać gorzej im wychodzi i to od niemowlaka :-D:rofl2:

Dziewczyny, ja dziś po południu poginam na konsultację anestezjologiczną do cc... Trzymajcie kciuki :)
Blue, bo z nimi to tak już jest... musimy z tym żyć ;)

reklama
Heheh wlasnie ja sie tez smialam ze kopie mlody jak szalony ze on juz chce wyjsc ja to czuje tylko drogi nie zna trzeba gpsa zamontowac

Do góry