reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

ikasia nei dobijjaj prosze ;DD
my co sobote jezdzimy do babci na obiad a ona w tamtym tygodniu do mnie ,,to co za tydzien sie widzimy z brzuchem''?? zatkalo mnie ;O ;(((

reklama
A ja wczoraj byłam na wizycie, szyjka się trochę skróciła, pomału się przygotowuje rozwarcia żadnego. Ogólnie wszystko w porządku :-):-)
Następna wizyta 20 jak szybciej nie urodzę a na pewno nie urodzę :( mam zgłosić się na KTG i wtedy podejmiemy decyzję co dalej.

Fifka a no widzisz ja tez sie nad anty zastanawiam. Za tabsami za bardzo nie jestem, mysle nad zastrzykiem i w dni plodne dodatkowo moze guma, chociaz tak sie od niej odzwyczilismy z M, ze na sama mysl nas krzywi :-D

milusia: kurcze to się porobiło u ciebie. Mam nadzieję, że dacie radę, a chłopcy jak wyzdrowieją to się siostrzyczką nacieszą jeszcze. Ja chyba po ciązy bliźniaczej bym się bała rodzić SN - więc na pewno twój gin wie, co robi ;-)
kasieńka; a ty pierwszy rodziłaś SN i pękłaś czy cię nacięli? wiadomo, ze żadna nie chce pęknąć - ja też, ale wierzę, że położna to oceni i zadecyduje u mnie czy nacinac czy nie - póki co modlę się, żeby było jak za pierwszym razem - bez pęknięcia i nacięcia:confused2:
Ania, Fifka: my tu się toczymy kołem, a wy już o antykoncepcji - niezłe :rofl2:
iwusia, nisiao: widzę, że sama nie będę czekać na poród :-p bo tak po kolei wszystkie się sypią hurtem i się zastanawiam czy na 20go to ktoś zostanie jeszcze :-D

kasieńka: jakby mnie zapytała, też bym się zgodziła, bo podobno lepiej naciąć niż pękać :tak:
iwusia: też jestem w szoku - co wejdę to nowe rodzące i bobasy na świecie - mi się do 20go nie spieszy nic a nic - a termin mam na 25, ale niekoniecznie się upieram przy nim :tak:byle nie 1.02, bo jak nie urodzę do 1.02 to mi wywołają...a tego to już nie chce

reklama
Gratuluję udanych wizyt.

Ja mam termin na 12.01 i dupa, nic się nie dzieję. Oprócz tego ze brzuch czasem stwardnieje. Już mi wszystko jedno kiedy, byle się zaczęło..

na pocieszenie, moja znajoma ostatnio urodziła 5 córkę 12 dni po terminie...

Do góry