reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Jaguś, ty uważaj, o co prosisz :-D

my przeprowadziliśmy rozmowę pedagogiczną z młodym, żeby nie wyłaził w starym roku i co? teraz siedzi i ani myśli wyjść, kiedy my już byśmy chcieli :baffled:

reklama
malinka1984 my też jesteśmy po takiej rozmowie, żeby nie wychodził w starym roku, bo będzie najmłodszy i tak się zaparł, że ani drgnie teraz. A my chyba obie mamy na 11-go

Malinka, ja jej nawet nic w tamtym roku nie wspominałam że ma się nie ruszać a teraz wręcz przeciwnie - proszę i proszę by wyszła, ale ma to chyba głęboko w poważaniu:-D

Anisen moja tez chyba do 5 zmierza :p

Wiolka przy masowaniu wez sobie jakiegos kremiku bepanthenu alantanu linomagu ... obojetne bo bez mozesz sobie sutki sponiewierac ... :p ja tak glupia zrobilam i bolaly za pierwszym razem jak diabli ...

chyba juz nam wszystkim zdeka odwala :D

Bluelovi: bo faceci to wiedza tylko jak do dziurki trafić, ale jak z niej wyjść to już widać gorzej im wychodzi i to od niemowlaka :-D:rofl2:

Dziewczyny, ja dziś po południu poginam na konsultację anestezjologiczną do cc... Trzymajcie kciuki :)
Blue, bo z nimi to tak już jest... musimy z tym żyć ;)

reklama
Heheh wlasnie ja sie tez smialam ze kopie mlody jak szalony ze on juz chce wyjsc ja to czuje tylko drogi nie zna trzeba gpsa zamontowac

Do góry