reklama
anbas
Mamusia Kubusia
ciesze sie bardzo dziewczyny ze po wizytach wszystko ok
I tak inomama- bardzo dobrze robisz!!!!! Widac ze lekarz tez ma ardzo fachowe podejscie do tematu! Brawo! Zawsze jak to sie mowi lepiej zapobiegac niz leczyc skutki wiec decyzja bardzo sluszna kochana~!!!!!
I tak inomama- bardzo dobrze robisz!!!!! Widac ze lekarz tez ma ardzo fachowe podejscie do tematu! Brawo! Zawsze jak to sie mowi lepiej zapobiegac niz leczyc skutki wiec decyzja bardzo sluszna kochana~!!!!!
milusia21
Fanka BB :)
Moim zdanie tak...ryzyko jest zawsze,tak jak pisałas przecież możesz "nagle" rodzić i co wtedy że dobrze się czułaś...? Tym bardziej zważywszy na Twoją historię...A Laurka ma już prawie 30tyg więc pfu pfu pfu nawet w razie czego da se baba radęczyli dobrze robię,ze podjęłam taką decyzję, mimo braku skurczy i dobrej szyjki?
Hope, super , ze wszystko ok, a pijesz sok z burakow, szpinak na podbicie zelaza?
Inomama, oczywiscie , ze sluszna decyzja, tylko sie cieszyc , ze masz tak fajnego lekarza , ktory tak sie Toba opiekuje i Laurka, wiec sie nie stresuj, 3 dni zleci szybciutko, chlopaki dadza rady , mozesz im podpowiedziec co moga sobie robic na szybko do jedzenia.
Inomama, oczywiscie , ze sluszna decyzja, tylko sie cieszyc , ze masz tak fajnego lekarza , ktory tak sie Toba opiekuje i Laurka, wiec sie nie stresuj, 3 dni zleci szybciutko, chlopaki dadza rady , mozesz im podpowiedziec co moga sobie robic na szybko do jedzenia.
kasia150491
Mamusia synusia:)
inomama- bardzo dobra decyzja! ja wczoraj jak dowiedzialam sie o fifce i o tym,ze tak szybko wszystko sie zaczelo to dziekuje Bogu za mojego lekarza i ze zapobiegawczo dal mi juz te sterydy:-) bo " w razie czego" to byloby ok z pluckami. a w ciazy to nigdy nic nie wiadomo:-(
lkasia
Inomama bardzoooo mądra decyzja...lepiej robić wszystko niz potem sobie pluć w twarz...3 dni szybko zlecą... a myśle , że chłopaki się uciesą z 3 dniowych wakacji jedzeniowych
Ja dzisiaj zauwazyłam ze moj Maluszek jak długo pochodzę, potem siadam, to ma cos na kształt czkawki na dole...albo sobie tak tm harcuje/...Tylko ze u mnie długie chodzenie oznacza spacer tak jak dzisiaj 3 godzinny
Ja dzisiaj zauwazyłam ze moj Maluszek jak długo pochodzę, potem siadam, to ma cos na kształt czkawki na dole...albo sobie tak tm harcuje/...Tylko ze u mnie długie chodzenie oznacza spacer tak jak dzisiaj 3 godzinny
Ikasia mozliwe , ze ma czkawke, nalykasz sie swiezego powietrza i pozniej maly ma czkawke ale to tylko na zdrowie dla niego, w ten sposob rozwija sobie plucka. Moj Dawid wlasnie czesto mial czkawke i jak sie urodzil tak samo co chwile, czkał:-) A u Wiktorka jeszcze nie czulam nic.
dona_76
ale mnie zmartwila informacja o tym fenoterolu bo ja juz biore od 24 tygodnia i to co 3 godziny, ale z córka tez bralam fakt ze pozniej zaczelam ale nie widze zeby jakos zle na nia to wplynelo, oby nie wyszly dopiero jakies dziadostwa. mam nadzieje ze to chodzi bardziej o jakies porachunki firm farmaceutycznych i chec wprowadzenia na rynek nowego leku
Dona mozliwe, bo w koncu do dzisiaj lekarze go przepisywali i musieli wiedziec wszystko o tym leku, o wszystkich wadach i zaletach, przeciez lek ten ratowal nie jedna mame przed wczesniejszym porodem, a same wiecie ze branie go tez nie powodowalo nic szkodliwego u malenstw. Nie ma co sobie głowy trapic, na pewno bedzie jego zamiennik.
reklama