reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Inomama bardzo dobra decyzja, i super ze lekarz jest taki przejęty.

ja dzisiaj smsowlam do mojego gina zeby zapytac czy brac dalej ten fenoterol i kazal brac, no wiecie, dzieki niemu mam Oliwke i tylko dzięki niemu, teraz jestem w ciazy tez dzieki jego pracy i oddaniu wiec ufam mu

Hope gratulacje udanej wizyty, dobrych wyników i mimo że wszystko ok to proszę uważaj na siebie i zwolnij trochę. Praca nie zając nie ucieknie a przepracowanie może nie być dla Ciebie dobre;-).

Inomama dobrze robisz!!!!!! Ty będziesz spokojniejsza a po drugie sama sobie tego nie wymyśliłaś tylko lekarz zalecił, który musi brać odpowiedzialność za zdrowie Twoje i Laurki zwłaszcza że tak jak piszesz zna Twoją historię.
Aha! Chłopakami się nie przejmuj! Z głodu zaraz nie padną choćby mieli na kanapkach ciągnąć 3 dni, a po pizze albo inne takie specjały na pewno dadzą radę zadzwonić:-D.

ja żadnych wiadomości nie mam ale mam nadzieję, że to dobry znak. a nie chcę też jej gnębić ciągłymi pytaniami o zdrowie. mam nadzieję, że sama jeszcze dziś napisze co u nich. Donka może ty coś więcej wiesz o Fifi??

Inomama też sądzę, że lekarz dobrze postanowił i ty też dobrze robisz zgadzając się. fajny taki zdecydowany lekarz :)
ja swojemu średnio ufam, on niczym się nie przejmuje, moje najpoważniejsze pytanie potrafi w żart zamienić i gdybym miała możliwość to chętnie bym go zmieniła, bo mam już serdecznie dość

ej no długo tu nie wchodziłam i patrze takie wieści....daj Bóg żeby było z fifcią i Adriankiem wszystko wporządku.
czekam na wiadomości....byleby dobre

reklama
Ja tez ciagle zaglądam , mam forum w pasku i zerkam co chwile. Ale tak jak któraś z Was wyżej pisala. Miejmy nadzieje ze brak wiadomości to dobry znak!

Ja swojej gince zaufałam , choc nie od samego początku/

To jest fakt, jesli nie ufa sie ginowi to lepiej zmienic , musimy pamietać ze nie tylko nas ma gin w rekach ale zdrowie naszych pociech przede wszystkim

Do góry