reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dziewczyny podczytuje was codziennie z telefonu.
Gratuluje udanych wizyt i dobrych wieści.
Dla zagrożonych życzę wytrwałości, odpoczynku i żeby te skurcze poszły precz.
Ja mam często, nie wiem, czy to te przepowiadajace czy tez nie. Wieczorem to juz w ogole czesto. W ciagu godziny moge miec ich z 4-5 i to lezac. Pociesza mnie, że szyjka ma te 3,5cm. Biorę nospe-forte z rana i wieczorem do tego Aspargin 2x2. Moze zwiekszyc ten magnez, poradzcie dziewczyny

NASTĘPNA WIZYTA 22 LISTOPADA i pewnie będzie z USG bo mój lekarz na każdej wizycie robi

Ja w sumie biore raz dziennie magnez profilaktycznie no i wiatminy, ale ja nie mam jeszcze skurczy, mysle , ze nawet do 3x razy spokojnie mozna brac ten magnez. Tak samo no-spe, 2 lub 3x razy dziennie, jesli jest potrzeba.

Marika myśle ze najlepiej zapytac gina czy mozesz zwiekszyc, ale osobiscie mysle ze mozna, ja biore 3 razy dziennie po 1tabletce slowmag no i co 3 godziny fenoterol i brzuch tez mi sie napina i niekiedy nawet czesto

ja tez bym konsultowala z lekarzem, bo roznie to w ciazy jest z lekami i suplementami...

poprosze o wpisanie wizyty kontrolnej na 5 listopada:-)

O to chodzi, że mój gin nic mi nie zaleca z rzeczy, ktore sa bez recepty. Jak to on stwierdzil, ze nie zna sie na nich.
Ten Aspargin 2x2 to wypisal mnie tamten gin, u ktorego byłam. Na opakowaniu pisze, że można czesciej
NOspe forte mowil brac 2x1 a jak zwykla to 3x1.
Skurcze wieczorami mam nawet co 20 - 25 min. Dretwieje mi brzuch tak w srodku, pecherz i tak mi sie dziwnie oddycha. W pierwszej ciazy mialam tylko dretwienie brxucha

reklama
Marika myśle ze na twoim miejscu pojechalabym na Izbę przyjęć zeby zrobili ktg i sprawdzili, moze trzeba wziac jakies leki wyciszajace,

Do góry