reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dziewczyny podczytuje was codziennie z telefonu.
Gratuluje udanych wizyt i dobrych wieści.
Dla zagrożonych życzę wytrwałości, odpoczynku i żeby te skurcze poszły precz.
Ja mam często, nie wiem, czy to te przepowiadajace czy tez nie. Wieczorem to juz w ogole czesto. W ciagu godziny moge miec ich z 4-5 i to lezac. Pociesza mnie, że szyjka ma te 3,5cm. Biorę nospe-forte z rana i wieczorem do tego Aspargin 2x2. Moze zwiekszyc ten magnez, poradzcie dziewczyny

NASTĘPNA WIZYTA 22 LISTOPADA i pewnie będzie z USG bo mój lekarz na każdej wizycie robi

Ja w sumie biore raz dziennie magnez profilaktycznie no i wiatminy, ale ja nie mam jeszcze skurczy, mysle , ze nawet do 3x razy spokojnie mozna brac ten magnez. Tak samo no-spe, 2 lub 3x razy dziennie, jesli jest potrzeba.

Marika myśle ze najlepiej zapytac gina czy mozesz zwiekszyc, ale osobiscie mysle ze mozna, ja biore 3 razy dziennie po 1tabletce slowmag no i co 3 godziny fenoterol i brzuch tez mi sie napina i niekiedy nawet czesto

ja tez bym konsultowala z lekarzem, bo roznie to w ciazy jest z lekami i suplementami...

poprosze o wpisanie wizyty kontrolnej na 5 listopada:-)

O to chodzi, że mój gin nic mi nie zaleca z rzeczy, ktore sa bez recepty. Jak to on stwierdzil, ze nie zna sie na nich.
Ten Aspargin 2x2 to wypisal mnie tamten gin, u ktorego byłam. Na opakowaniu pisze, że można czesciej
NOspe forte mowil brac 2x1 a jak zwykla to 3x1.
Skurcze wieczorami mam nawet co 20 - 25 min. Dretwieje mi brzuch tak w srodku, pecherz i tak mi sie dziwnie oddycha. W pierwszej ciazy mialam tylko dretwienie brxucha

reklama
Marika myśle ze na twoim miejscu pojechalabym na Izbę przyjęć zeby zrobili ktg i sprawdzili, moze trzeba wziac jakies leki wyciszajace,

Do góry