reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Hej dziewuszki!
Ja po drugim podejściu do USG 3D - znowu porażka. Moje dziecko ma w nosie, że chcę je wreszcie zobaczyć. Przez ułamek sekundy udało się nam zobaczyć ucho i oko, czyli wiemy, że ma co najmniej po jednym z wymienionych, a oprócz tego, to sobie pooglądaliśmy plecki. A, na 1000% jest dziewczynką. Tyle dobrego, że lekarz od razu powiedział, że nie ma szans jej popodglądać i nas policzyli jak za normalne, tyle, że już z nagraniem CD. Prawie 100 zł w kieszeni zostało...
Wszystkie parametry typu obwód główki ma w normie, waga z czwartku 1355 g, więc też OK.
Jutro kontrola u ginki, zobaczymy, co powie i co mi zapoda tym razem, skoro amotaks nie wypalił.
Kciukasy za wszystkie wizytujące!

reklama
Powodzenia wszystkim dziś - ja wizytę mam o 16.40...
Antinetka - a Ty musiałaś na nagranie mieć płytę ze sobą, czy lekarz miał, bo ja dziś też mam mieć nagranie i nie wiem czy brać ze sobą ;) ?

Antinetka to wstydzioszkę chowasz w brzuszku:)

prosze o wpisanie wizyty na 8.11 (to taka wizyta po szpitalu, sprawdza pewno szyjke i to łozyko - marzę aby chociaz troszeczke oddzielilo sie od blizny po cc, no ale zobaczymy)

No to ja już po wizycie.
Z malutką wszystko ok i oby tak dalej. Szyjka zamknięta ale nie wiem jaką długa bo mój gin nie mówi. Amelka waży 1051g i jest ułożona miednicowo czyli głowa u góry i siedzi na moim pęcherzu, co zresztą odczuwam. Widziałam ją dokładnie i nawet gin się śmiał że tak rusza ustami jakby kotleta jadła.
Mam fajną fotkę buźki i wrzucę w odpowiedni wątek.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Powodzenia wszystkim dziś - ja wizytę mam o 16.40...
Antinetka - a Ty musiałaś na nagranie mieć płytę ze sobą, czy lekarz miał, bo ja dziś też mam mieć nagranie i nie wiem czy brać ze sobą ;) ?

Nie, płytki mają na miejscu w przychodni, tylko wiadomo - liczą za nie z odpowiednim narzutem. Tam, gdzie ja robiłam, liczą za nagranie na DVD 20 zł.

Do góry