reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Marika ja uważam podobnie... lepiej dmuchać na zimnę w takiej sprawie... :no: tu chodzi tylko o sprawdzenie... choć mówiłaś ze szyjka długa to może tylko taka uroda... ja wieczorami też mam regularne skurcze ale fenoterol pomaga...

hey dziewczyny u nas to taka dziwna sytuacja ze niechetnie w szputalu przyjmuja pacjentki z tej przychodni do ktorej js chodze. Temu nie chcialam jechac tam po tym, jak zemdlałam.
A te skurcze mam od 14 tyg. Wtedy dostalam Luteine dopochwowo i czestotliwość skurczy sie zmniejszyla. Szyjka skoro ma 3,5cm to jest długa. Tylko czuje je zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy. Lekarz mówił, że pewnie bardziej je odczuwam bo to druga ciąża i wiem czego oczekiwać.
Tylko boje się żeby za wcześnie nie urodzić przez te skurcze.
A KTG hm ja po 5 godzinach od pojawienia sie bolesnych skurczy pojechalam na KTG a tam mi powiedzieli, że nic nie ma a ja mam bóle, chcieli do domu odesłać. Powiedziałam, że krwawie to dopiero polozna mnie zbadala i mialam juz rozwarcie i dopiero przyjeli mnie na porodowke. Więc ja dzialania tego KTG nie rozumiem

To kciukasy dziewczynki za dzisiaj:):)

Ja w tym tyogdniu pewnie we srode skoczę na badania krwi I moczu...a wizyta dopiero za tydzien, ale pewnie tylko sprawdzanie szyjki:)

dzisiaj obudziałamm się na siusiu kolo 3...potem nie moglam zasnąc, bo Mały tak się wiercił w brzuchu...lezałam I trzymałam sobie ręce na brzuchu:):):)

Teraz siedze I dalej łąduje...:p...Moje dziecko sobie upatrzyło bardzo prawą strone mojego brzucha...mam wrazenie ze cały jest włąsnie po tej stronie:p

reklama
Sylka, Kaha, Grudnióweczka, Hope - również zaciskam mocno kciuki:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Super, że zobaczycie dziś swoje maluchy (albo przynajmniej dowiecie się co tam u nich słychać:))

Ikasia ja mam tak samo - wczoraj mała tak mnie skopała że już mówiłam że chyba trochę przegina, może chciała zobaczyć czy od środka da się zrobić siniaka;-) Ale tak fajnie się obraca że straszną mam radochę jak widzę pod skórą jak się przemieszcza;-)

Do góry