reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Siva, gratulacje! U mnie też Lenka, tylko termin mam 10 dni wcześniej :)
Super wiedzieć, że kolejna dziewuszka doszła, już za dużo było tych chłopaczków ;-)

teraz mozna parki potworzyc, bo juz prawie 1:1 :)
Ja chce synowa o ciemnych oczkach ;-)u mnie cala rodzina niebieskooka i zawsze mi sie pdoobały dzieci z brazowymi oczkami :-)

Gratulacje Siva!!!!!!!! Ja tez sie teraz tak szybko wzruszam ze szkoda gadac:) Bardzo sie ciesze ze mala Lenka zdrowiutka!!! :)

Siva gratki wielkie :)))))

Noooo chłopacy, dziewczynki was gonią:-):-)
Też jestem ciekawa ile osób jeszcze nie zna płci :)
Kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&

Cześć kochane
Przepraszam, że tak długo musiałyście czekać na moją relację. Ale wczoraj późno wróciłam, a dzisiaj od rana w pracy mnie robotą na wczoraj zawalili.
Wczoraj nasze dziecię odwróciło się do nas tyłkiem i ani myślało się odwrócić. Kręgosłup , mózg i brzuszek jak najbardziej można było zbadać, ale serduszka za nic, więc mam w sobotę pojechać do lekarza, która ma to ocenić na o niebo lepszym sprzęcie niż w przychodni i wtedy dokładnie obejrzymy serducho i przyjrzymy się płci.
Bo na ten moment to na 60% DZIEWUSZKA:tak:. Więc parki u mnie nie będzie. Ale nie jestem zmartwiona, bo wręcz od początku czułam dziewczynkę. Będą dwie małe słodkie księżniczki:tak:. Też cudownie.
Ale zobaczymy jeszcze czy tą wersję potwierdzi sobotnie usg.
Ale powiem Wam, choć pewnie pomyślicie, że jestem głupia, ale jakieś 15 % mnie ubzdurało sobie, że być może jest coś nie tak z serduszkiem malucha i lekarz chce to sprawdzić na lepszym sprzęcie:dry:, jakoś tak lekarz dziwną minę zrobił jak zobaczył serduszko, albo to tylko moje odczucie, nie wiem. Na ta chwilę nic sobie nie wkręcam, jestem spokojna i nie stresuję się, ale nie ukrywam, ze cień strachu i niepokoju jest. Mam nadzieję w sobotę ten cień rozwiać i przegonić sio.
Dostałam też antybiotyk bo leukocyty w moczu + bakterie , ale nie martwię się wezmę antybiotyk i MUSI być ok. I dostałam też żelazo bo lekką anemię mam.

Ale ogólnie utwierdziłam się w przekonaniu, że mam super lekarza. Mimo iż na nfz to poświęca mi mnóstwo czasu, cierpliwie odpowiada na moje pytania, bada mnie dokładnie i zawsze powie mi coś miłego.

Tyle od mnie kochane, zaraz Was poczytam i zobaczę jak Wasze ostatnie wizyty.
p.s. Będzie Lenusia najprawdopodobniej;-)

Same Lenki hihihi :-)

Hope_ ja też zawsze sobie coś wkręcę, bo zawsze patrzę na reakcję lekarza hihi, ale skoro mówią, że jest ok to tak musi być. Ostatnio miałam taką jazdę, że móżdżek u mojej małej jest za mały w stosunku do reszty, ojjj ile się upłakałam, umartwiłam i w ogóle, wczoraj pojechaliśmy to sprawdzić ale ufff na szczęście wszystko jest ok. U Ciebie też pewnie wszystko jest w porządku, a poza tym lepszy sprzęt to zawsze więcej można zobaczyć więc serduszko będzie dobrze obejrzane :) nic się nie martw! :)

reklama
Do góry