reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anbas hehe a tak mnie z tym Avatarkiem dzisiaj naszło... tyle dziewczyn zmieniło a mój mam już od ponad 2lat...

Yoanna no u ciebie dziewczynkę przepowiadałam! Trzymam kciuki zeby się sprawdziło a malutka okazała się w pełni zdrowa!

reklama
witam kochane! :)
jestem juz po wizycie. Dziecko zdrowe, wszystko ok:) Niestety nie do konca zadowolona jestem,bo płci nadal nie znamy. Mało ruchliwe to nasze dziecie na usg zawsze i baaardzo uparte- skrzyzowalo nogi i nie bylo szans na sprawdzenie co tam ma...:)
Maleństwo wazy ok 400g, kość udowa ma 3,8cm, serduszko pięknie bije (slicznie bylo widac komory,jak krew pompuja). Poza tym piękna główka, rączusie z paluszkami:) kolejna wizyta za caly miesiac i mam nadzieje,ze nasz uparcioch bedzie wtedy skory do wspolpracy przy usg;)

termin porodu przesunał się na 11 stycznia wiec prosze o wprowadzenie zmian na liscie;)

Ostatnia edycja:
tak, buduje napięcie i to bardzo:) najbardziej martwie się tym,ze jestem pewna,że jest synek-tak czuje, a jak okaze sie córeczka jednak, to bede miala malo czasu,zeby sie "przestawic" na mala księżniczkę:)

Gratuluję dziewczynki zdrowych dzieciaczków - ZDROWYCH Hope!!!! wiem, że każda z nas się boi o zdrowie maleństwa ale nie miej czarnych wizji tutaj ;)
Kasia, to może mała niespodzianka wyskoczy ;)

idąc waszym przykładem też zmieniłam avatarek :)

reklama
Do góry