reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anbas hehe a tak mnie z tym Avatarkiem dzisiaj naszło... tyle dziewczyn zmieniło a mój mam już od ponad 2lat...

Yoanna no u ciebie dziewczynkę przepowiadałam! Trzymam kciuki zeby się sprawdziło a malutka okazała się w pełni zdrowa!

reklama
witam kochane! :)
jestem juz po wizycie. Dziecko zdrowe, wszystko ok:) Niestety nie do konca zadowolona jestem,bo płci nadal nie znamy. Mało ruchliwe to nasze dziecie na usg zawsze i baaardzo uparte- skrzyzowalo nogi i nie bylo szans na sprawdzenie co tam ma...:)
Maleństwo wazy ok 400g, kość udowa ma 3,8cm, serduszko pięknie bije (slicznie bylo widac komory,jak krew pompuja). Poza tym piękna główka, rączusie z paluszkami:) kolejna wizyta za caly miesiac i mam nadzieje,ze nasz uparcioch bedzie wtedy skory do wspolpracy przy usg;)

termin porodu przesunał się na 11 stycznia wiec prosze o wprowadzenie zmian na liscie;)

Ostatnia edycja:
tak, buduje napięcie i to bardzo:) najbardziej martwie się tym,ze jestem pewna,że jest synek-tak czuje, a jak okaze sie córeczka jednak, to bede miala malo czasu,zeby sie "przestawic" na mala księżniczkę:)

Gratuluję dziewczynki zdrowych dzieciaczków - ZDROWYCH Hope!!!! wiem, że każda z nas się boi o zdrowie maleństwa ale nie miej czarnych wizji tutaj ;)
Kasia, to może mała niespodzianka wyskoczy ;)

idąc waszym przykładem też zmieniłam avatarek :)

reklama
Do góry