reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Hope w takim razie GRATULUJĘ!!! Jak taka wstydliwa to na pewni dziewuszka!! Wpiszę cię już na listę! :-D

Może miał słaby sprzęt i serce słabo było widać? Ja byłam w 22 tygodniu i dopiero mam przyjść dokło 25 sprawdzić serce bo na sprzęcie mojej gin jest problem z pomierzeniem (byłam jednak pywatnie i lekarz mi nawet przepływy zrobił i wsio jest okej!!)

reklama
fifka- masz boski avatarek :) Kurcze wszystkie dziewczyny zmieniaja I sie juz tak gubie :) Moze sama poszukam czegos fajnego :)

siva gratuluję córeczki, super, że malutka zdrowa. Co do wzruszanie się to chyba większość z nas tak ma ;-)

hope spokojnie Kochana, na pewno wszystko jest dobrze, myślę, że gdyby było coś nie tak to lekarz by Ci powiedział, ale dobrze, że skierował Cię na lepszy sprzęt, to Cię na pewno uspokoi :-), do soboty tylko 4 dni i zobaczysz kto tam się kryje!

&&&&&& i trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj:-)!

Kaha u mnie co dzień to inne :-) teraz na tapecie jest Laura, Lilka lub Wiktoria, do porodu to pewnie jeszcze ze 100 razy mi się odmieni :-)

Poczytałam Was już
Kaha, Ania Siva gratuluję udanych wizyt i dziewuszek:-)
I doczytałam, że dużo Lenek będzie. U mnie nie na 100% jeszcze, ale u nas decyduje mąż, ja wybierałam przy starszej córci, więc teraz, żeby było sprawiedliwie Jego kolej. Jeszcze troszkę czasu to może jeszcze jakiś pomysł wpadnie.

Diabliczko kochana buziole Ci śle, za to, że myślałaś o mnie.

I dziękuję kochane za wszystkie ciepłe słowa :-)I love

anii- a my jakoś tak do brzucha zaczęliśmy mówić Zuzia, Zuźka i tak zostało :D Cała rodzina już mówi, że kupuje rzeczy dla Zuzi :D Więc chyba nie ma co zmieniać :) Na początku chcieliśmy jeszcze Kornelię, ale Zuzia bardzie pasowała :)

dziwczyny gratuluję Lenek:)

Hope a ty sie nie martw na zapas, chociaz wiem ze to trudne, ale mysle ze jakby cos bylo nie tak to lekarz tak czy siak by ci poweidzial. mi lekarka nie moja wprawdzie jak badala puls malego od razu poweidziala ze jest za wysoki i jaka to moze byc choroba genetyczna. cholera ale wtedy sie balam

Kaha no jasne, że nie ma co zmieniać :-) ja z natury tych niezdecydowanych jestem, M sobie tak jakby "pasuje" te imiona do małej, dlatego tak nie możemy się jeszcze zdecydować :-)

reklama
Dziewczyny, gratuluję wizyt. Super, że córcie zdrowe :-) Dziewczynki w natarciu.
Fifka, ja jeszcze nie znam płci. Dziś wizyta o 15 więc może się dowiem, że kolejna dziewczynka. Tak mi wróżyłyście :-) och, jak się boję czy wszystko ok. Trzymajcie kciuki, proszę.

Do góry