reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

ania super, że wszystko ok, dobrze dla Twojego spokoju, że jeszcze raz miałaś porobione te pomiary! I ładnie mała rośnie;-)
kasia ja też miałam te fosforany, gin nic na to nie mówił, więc to chyba nic groźnego :-)
kaha no spora już kobietka z tej Twojej córuni ;-)

reklama
Dziś byłam z synem u lekarza, znowu w nocy miał kaszel krtaniowy. He zaczyna się. Byliśmy też u dentystki. Wyrwała mu 2 zęby, biedny aż w domu zasłabł troche, zbladł i spać poszedł.
Ja dziś wciąż jakaś głodna, chyba dzidzia ze mnie wysysa te jedzenie :-D, właśnie smażę warzywka na patelni
Inomama od infekcji pochwy, można nabawić się infekcji pęcherza a dalej infekcji macicy. Ja miałam upławy w pierwszej ciąży i było chyba to coś poważnego. Z tym rodziłam, miałam lekką gorączkę powyżej 37 st i wszytsko mi porozrywało mimo nacięcia, pod sam tyłek:baffled:. Straciłam ponad listr krwi i poprostu odpływałam. Dopiero po przytoczeniu 1,5litra doszłam do siebie. Okazało się, że to przez stan zapalny, bo wszytsko pękało zamiast naturalnie się rozciągać, przy czym dużo krwawiłam. Tak więc lepiej leczyć bo z infekcji powstaje zakażenie
Anbas po takich smutnych przeżyciach to nie dziwię się, że uważasz. Ktoś kto ma normalną ciążę tego nie rozumie
grudnióweczka111 Tamtum Verde pastylki, syrop drosetux, jak cię mocniej już wzięło
Wiolka ogromniaste gratulacje. Mi luteinka tez pomogła
Ania super że z malutką wszytsko wporządku, kawał dziewuszki już z niej
Kaha gratulacje, super że panna zdrowo rośnie\

hope- ja nadal czekam...niezmiernie ciekawa jestem co u ciebie i twojego bąbla w brzusiu...no i kim jest.
pisz pisz bom niecierpliwa

gratuluję udanych wizyt....cieszę sie że wszystkie dzieciaczki zdrowe i dorodne;-)

reklama
Do góry