reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Siva, gratulacje! U mnie też Lenka, tylko termin mam 10 dni wcześniej :)
Super wiedzieć, że kolejna dziewuszka doszła, już za dużo było tych chłopaczków ;-)

teraz mozna parki potworzyc, bo juz prawie 1:1 :)
Ja chce synowa o ciemnych oczkach ;-)u mnie cala rodzina niebieskooka i zawsze mi sie pdoobały dzieci z brazowymi oczkami :-)

Gratulacje Siva!!!!!!!! Ja tez sie teraz tak szybko wzruszam ze szkoda gadac:) Bardzo sie ciesze ze mala Lenka zdrowiutka!!! :)

Siva gratki wielkie :)))))

Noooo chłopacy, dziewczynki was gonią:-):-)
Też jestem ciekawa ile osób jeszcze nie zna płci :)
Kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&

Cześć kochane
Przepraszam, że tak długo musiałyście czekać na moją relację. Ale wczoraj późno wróciłam, a dzisiaj od rana w pracy mnie robotą na wczoraj zawalili.
Wczoraj nasze dziecię odwróciło się do nas tyłkiem i ani myślało się odwrócić. Kręgosłup , mózg i brzuszek jak najbardziej można było zbadać, ale serduszka za nic, więc mam w sobotę pojechać do lekarza, która ma to ocenić na o niebo lepszym sprzęcie niż w przychodni i wtedy dokładnie obejrzymy serducho i przyjrzymy się płci.
Bo na ten moment to na 60% DZIEWUSZKA:tak:. Więc parki u mnie nie będzie. Ale nie jestem zmartwiona, bo wręcz od początku czułam dziewczynkę. Będą dwie małe słodkie księżniczki:tak:. Też cudownie.
Ale zobaczymy jeszcze czy tą wersję potwierdzi sobotnie usg.
Ale powiem Wam, choć pewnie pomyślicie, że jestem głupia, ale jakieś 15 % mnie ubzdurało sobie, że być może jest coś nie tak z serduszkiem malucha i lekarz chce to sprawdzić na lepszym sprzęcie:dry:, jakoś tak lekarz dziwną minę zrobił jak zobaczył serduszko, albo to tylko moje odczucie, nie wiem. Na ta chwilę nic sobie nie wkręcam, jestem spokojna i nie stresuję się, ale nie ukrywam, ze cień strachu i niepokoju jest. Mam nadzieję w sobotę ten cień rozwiać i przegonić sio.
Dostałam też antybiotyk bo leukocyty w moczu + bakterie , ale nie martwię się wezmę antybiotyk i MUSI być ok. I dostałam też żelazo bo lekką anemię mam.

Ale ogólnie utwierdziłam się w przekonaniu, że mam super lekarza. Mimo iż na nfz to poświęca mi mnóstwo czasu, cierpliwie odpowiada na moje pytania, bada mnie dokładnie i zawsze powie mi coś miłego.

Tyle od mnie kochane, zaraz Was poczytam i zobaczę jak Wasze ostatnie wizyty.
p.s. Będzie Lenusia najprawdopodobniej;-)

Same Lenki hihihi :-)

Hope_ ja też zawsze sobie coś wkręcę, bo zawsze patrzę na reakcję lekarza hihi, ale skoro mówią, że jest ok to tak musi być. Ostatnio miałam taką jazdę, że móżdżek u mojej małej jest za mały w stosunku do reszty, ojjj ile się upłakałam, umartwiłam i w ogóle, wczoraj pojechaliśmy to sprawdzić ale ufff na szczęście wszystko jest ok. U Ciebie też pewnie wszystko jest w porządku, a poza tym lepszy sprzęt to zawsze więcej można zobaczyć więc serduszko będzie dobrze obejrzane :) nic się nie martw! :)

reklama
Do góry