Kaha, Ania - gratuluję udanych wizyt i zdrowych córeczek:-) Trzymam kciuki za wizytujące jutro - a właściwie to już dziś;-)
Kaha, a malutka cały czas tak siedziała? Bo mój maluch też ostatnio próbował w tej pozycji lewitować i lekarz stwierdził że nie może określić płci i się tak zastanawiam czy przypadkiem nie należy do tych którzy muszą wiedzieć na 100% zanim powiedzą;-)
Hej dziewczyny Ja po wizycie Potwierdziła się dziewczyna. Mała waży 497 gram, więc spora babka z niej Główkę ma pod moim pępkiem i siedzi sobie po turecku Nawet raz nogę do buzi próbowała wepchnąć Zdjęć nie mam jakiś ładnych bo nie dała się oglądnąć dość dobrze. Zasłaniała twarz rączkami.
anii- gratuluję udanej wizyty Moja siedzi nóżkami do dołu
kasia - ja miałam fosforany bezpostaciowe. Spoko nie martw się, tak w ciąży może być Pij dużo wody i już
Kaha, a malutka cały czas tak siedziała? Bo mój maluch też ostatnio próbował w tej pozycji lewitować i lekarz stwierdził że nie może określić płci i się tak zastanawiam czy przypadkiem nie należy do tych którzy muszą wiedzieć na 100% zanim powiedzą;-)