reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Kaha, Ania - gratuluję udanych wizyt i zdrowych córeczek:-) Trzymam kciuki za wizytujące jutro - a właściwie to już dziś;-)

Hej dziewczyny :) Ja po wizycie :) Potwierdziła się dziewczyna. Mała waży 497 gram, więc spora babka z niej :D Główkę ma pod moim pępkiem i siedzi sobie po turecku :D Nawet raz nogę do buzi próbowała wepchnąć :D Zdjęć nie mam jakiś ładnych bo nie dała się oglądnąć dość dobrze. Zasłaniała twarz rączkami.

anii- gratuluję udanej wizyty :) Moja siedzi nóżkami do dołu :)

kasia - ja miałam fosforany bezpostaciowe. Spoko nie martw się, tak w ciąży może być:) Pij dużo wody i już :)

Kaha, a malutka cały czas tak siedziała? Bo mój maluch też ostatnio próbował w tej pozycji lewitować i lekarz stwierdził że nie może określić płci i się tak zastanawiam czy przypadkiem nie należy do tych którzy muszą wiedzieć na 100% zanim powiedzą;-)

reklama
Jaguś - no akurat wczoraj cały czas tak siedziała. Nie chciała zmienić pozycji :D Ale widać było jaka płeć. Od razu jak zaczęła badanie to powiedziała, że płeć żeńska.

Kaha, Ania - gratuluję udanych wizyt i zdrowych córeczek:-) Trzymam kciuki za wizytujące jutro - a właściwie to już dziś;-)

Kaha, a malutka cały czas tak siedziała? Bo mój maluch też ostatnio próbował w tej pozycji lewitować i lekarz stwierdził że nie może określić płci i się tak zastanawiam czy przypadkiem nie należy do tych którzy muszą wiedzieć na 100% zanim powiedzą;-)

Wiolka - gratulacje wielkie:) pięknie się synek będzie nazywał:)

Anbas - u mnie tak samo...samiutcy będziemy na święta a i na czas porodu musze coś dla mego Zdzisia wymyślić...samego na tak długo nie zostawię przecież...

Ania - normalnie córkę Ci lekarz podrywał:) cieszę się, ze udana wizyta!!!

Kaha - super wieści, gratulacje:)

Marika - jak Ty to robisz, ze Twoje dziecię dało sobie zęby wyrwać???? matko, jaki dzielny! a infekcję leczę, leczę i jakoś wyleczyć nie mogę:( sama o antybiotyk poproszę po przeczytaniu opisu Twojego porodu...

kciuki za dziś kochane!!!!

reklama
Dzięki Dziewczyny, że trzymałyście kciuki :)
Uroczyście ogłaszam, ze pod moim serduchem mieszka malutka Lenka!
Jestem taka szczęśliwa, że normalnie płaczę jak to piszę...
Mała jest zdrowa, waży 372 g, łożysko na tylnej ścianie, główka u góry. Termin porodu wg usg 26-01-2014.
Jestem taka wzruszona.... Chyba się starzeję ;)
Zdjęcia wrzucę po południu, bo teraz muszę zmykać na basen, pomóc dzieciakom w przebieralni.

Do góry