reklama
KaJa8414
Fanka BB :)
milusia21 ja tez nie miałam, wizytę mam 3 stycznia, ale to już i tak za późno będzie. Zapytam gina czy przy porodzie dostanę antybiotyk czy jak to tam. Chce się wbić do niego jutro, bo do dzisiaj włącznie na urlopie jest, a jakoś niepokoi mnie kolor śluzu
inomama
no i widzicie jaki człowiek głupi! w życiu bym nie wpadła! tu chyba samo mierzy czy jak? bo nic mi wciskać nie każą....
Agagsm - znaczy gratulować? czy chciałabyś szybciej poród?
paciorkowce powiadacie...GBS...cholestaza...cholera wie czy ktokolwiek mi to robi...muszę koniecznie zapytać!
Agagsm - znaczy gratulować? czy chciałabyś szybciej poród?
paciorkowce powiadacie...GBS...cholestaza...cholera wie czy ktokolwiek mi to robi...muszę koniecznie zapytać!
P
Pustiszi
Gość
Inomama - wskazuje samo ja tez nie wiedziałam bo mi szturchała brzuchem raz i wyszło na to ze tak na zielone cyferki do 20 chyba to ruchy a czekałam na ten guuuzik chyba ze 3 ktg
Vinga ALT i AST wystarczy to sa te proby watrobowe jezeli wyjda Ci podwyzszone to wtedy tez jeszcze kwasy zolciowe tak jak mi i w sumie one sa wazniejsze niz te pierwsze. I to wszytsko sie pobiera z krwi. Swedzenie dloni , stop , nog no niby to jest objaw cholestazy ale nie wiiadomo, takze spokojnie , jak mozesz to zrob jutro badania i wtedy bedziesz wiedziec na pewno.
G
gość 574
Gość
inomama: dla mnie bezpieczny termin to dopiero od 4 stycznia, ale mi się nie spieszy jak się urodzi w terminie z OM 25 stycznia to tez będę szczęśliwa
Marika: przy CC GBS nie ma znaczenia, bo dziecko nie wychodzi dołem, więc się nie zaraża
Marika: przy CC GBS nie ma znaczenia, bo dziecko nie wychodzi dołem, więc się nie zaraża
milusia21
Powiem Ci ze 25 stycznia to fantastyczna data urodzenia:-) ;-)inomama: dla mnie bezpieczny termin to dopiero od 4 stycznia, ale mi się nie spieszy jak się urodzi w terminie z OM 25 stycznia to tez będę szczęśliwa
reklama
_Hope
Kaha cieszę się że wszystko ok. Tylko niepotrzebnie ten lekarz Cię nastraszył, ale nic najważniejsze że wszystko z malutka ok.
Sylka kochana. zleci szybko a Ty będziesz czuła się pewniej w szpitalu. Trzymamy mocno za Ciebie kciuki.
Ją w wigilię tak jak pisałam kolejna kontrola tych przepływów. Oby tylko ok było wszystko.
Aga mi tam też się nie spieszy u mnie termin to 22 stycznia i też spokojnie sobie mogę poczekać
Apropo zzo w moim szpitalu nie ma nawet takiej opcji
Kajtek ja jestem 2.5 roku po cc. Mój lekarz mówi że w mojej sytuacji nie zdecydowałby się na sn. Myślę że wiele zależy od lekarza lub podejścia szpitala.
Sylka kochana. zleci szybko a Ty będziesz czuła się pewniej w szpitalu. Trzymamy mocno za Ciebie kciuki.
Ją w wigilię tak jak pisałam kolejna kontrola tych przepływów. Oby tylko ok było wszystko.
Aga mi tam też się nie spieszy u mnie termin to 22 stycznia i też spokojnie sobie mogę poczekać
Apropo zzo w moim szpitalu nie ma nawet takiej opcji
Kajtek ja jestem 2.5 roku po cc. Mój lekarz mówi że w mojej sytuacji nie zdecydowałby się na sn. Myślę że wiele zależy od lekarza lub podejścia szpitala.