reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ja większość danych musiałam sama uzupełnić na karcie ciąży bo 1 lekarz prowadzący dał mi czystą tylko z wpisaną datą ostatniej miesiączki i daty porodu, taki olewający był, więc myślę, że możesz uzupełnić.....

reklama
Mialam usg robione, przeplywy ok, serduszko bije ladnie , chociaz czasem przy ktoryms razie jest taki podskok, ktorego nie widac ale slychac, wiec po porodzie mam zwrocic uwage pediatrze, teraz nie wymaga to zadnych konsutacji, bo mozliwe ze to tylko tak w ciazy jest, moj maluszek wazy 2920, plywal sobie i sie gimnastykowal trudno bylo go uchwycic, taki rozrabiaka pani doktor powiedziala:-)
02.01 wtedy chca na spokojnie zaczac indukowac porod, chyba , ze do tego czasu sam zdecyduje sie juz wyjsc, albo byloby cos niepokojacego w zapisach. Czyli jeszcze 11 dni:happy2:

Sylka trzymam kciuki za Ciebie i maluszka&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Niech jeszcze chwilkę posiedzi u mamusi, dobrze że wszystko w porządku - a serduszko ma na pewno jak dzwon, więc nie ma się co martwić zawczasu:tak:

Kochane kciuki za pozostałe wizyty i czekamy na pozytywne wiadomości&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny, Wy też macie takie parcie na pęcherz? no u mnie to dziś masakra, nie zdąże wyjść z wc i mam wrażenie że znowu mi się chce!!! Nawet zaniosłam dziś mocz do badania, ale wyniki ok.

Ja dzisiaj po ktg..z Malym wszystko ok,jak to polozna powiedziala narazie rodzic nie będę..przez 30 minut rsptem 2skurcze na 40% a tak to ciszaaaaa...wiec do stycznia myślę ze wytr:/ a raczej wytrzymamy w dwupaku;);)

Gratuluje wizyt.

Sylka duper :)) juz tak blisko :))

Ja po ktg. serduszko ślicznie bije, skurczy brak ( moze ze 3 na poziomie 30 czyli nic ) . Ale za to lekarz na poradni, och przepraszam lekarzy, konował buc koszmarny !!! Nie dosyć ze strasznie wredny to do tego delikatny jak kowal. Trzecia ciąza i jeszcze tak tego nie przeżyłam. Następny raz jak na niego trafię to sie zbuntuje i pójdę do innego lekarza.

reklama
Hej hej, gratuluję wizyt.
U mnie po USG też wszystko oki malutka waży 2700, więc nie będzie jakimś wielkoludem, zresztą chyba po mamusi to ma, bo jak jak się urodziłam miałam 2800 a byłam przenoszona. Wszystko z małą w normie, nie lubi lekarzy chyba, albo tych przyrządów bo przy KTG tak się wykręciła, że musieli mi tą słuchawkę, na drugą stronę brzuszka po kilku minutach przenosić. Lekarka powiedziała, że mała jest bardzo aktywna :)
Ze mną już gorzej, okazało się, że mam białko w moczu, dostałam kanisterek i jak okaże się jutro że nadal poziom jest za wysoki, to święta mam w szpitalu :( Jutro o 10 mam się stawić z torbą w razie W.

Do góry