reklama
Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam z wizyty u gina i jestem szczęśliwa. Zrobił mi badanie USG, i widziałam maleństwo, serduszko bije, gin stwierdził 9 tydzień i 6 dzień. Maleństwo ma już 3,04 cm Robiłam wcześniej morfologię, mocz i glukozę i wszystkie te badania wyszły dobrze Dostałam skierowanie na 7 kolejnych badań i następna wizyta wraz z wynikami na poniedziałek 17 czerwiec i w końcu założenie karty ciążowej. Dziękuję za trzymanie kciuków, bardzo pomaga myśl, że ktoś czasem pomyśli o nas.
Dziękuję za wszystko. w weekend wstawię zdjęcie.
Dziękuję za wszystko. w weekend wstawię zdjęcie.
panna.nikt
Fanka BB :)
Ivi będzie dobrze, nie od razu Kraków zbudowano, Powoli i skutecznie idziemy do przodu.
Dzina gratulacje.
Dzina gratulacje.
Anisen
kochamy Cię mocno
Dżina gratulacje :-) super
A czemu karty Ci już nie założył?
A czemu karty Ci już nie założył?
Anisen - gin dał mi skierowanie na wszystkie pozostałe badania i w poniedziałek z wynikami idę do niego i wtedy założy mi kartę. Chyba tak po prostu u niego jest, ale w końcu muszę powiedzieć, że trafiłam na jakiegoś normalnego lekarza
Anisen
kochamy Cię mocno
Pytam dlatego ze mi gin powiedział przy pierwszej ciązy że zakłada kartę bo to jest moje zaświadczenie że jestem w ciązy i mam ją nosić stale przy sobie. W razie czego, wypadku albo innego zdarzenia będą wiedzieli jak ze mną postępować a i jakby coś sie działo niedobrego w każdym szpitalu przyjmują mnie jako cięzarną a nie potencjalnie w ciązy
Anisen
kochamy Cię mocno
głupie to , bo odpukać w razie co będziecie walczyć by wam uwierzyli że jesteście w ciązy.
Gdzieś wyczytałam, nie pamiętam już gdzie ze kartę zakłada sie jak lekarz potwierdzi ciązę. Serduszko jest, ciąza potwierdzona. Po co badania w niej? Badania przecież wpisuje sie na bieżąco
Gdzieś wyczytałam, nie pamiętam już gdzie ze kartę zakłada sie jak lekarz potwierdzi ciązę. Serduszko jest, ciąza potwierdzona. Po co badania w niej? Badania przecież wpisuje sie na bieżąco
vinga89
mamusia syneczków
mi też gin dopiero po badaniach lab. założył kartę. w poniedziałek dostałam
nie czytałam kto dziś wizytował ale gratuluję dzisiejszym wizytującym
nie czytałam kto dziś wizytował ale gratuluję dzisiejszym wizytującym
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
anisen - u nas gin zakłada ciażę jak maleństwo ma przynajmniej 7-8 tyg. Chodzi o pomiary i pierwsze USG, które jest przypinane do karty i pierwsze porządne pomiary. Ale fakt, że nie mam pojęcia czemu od razu mi jej nie dała, żeby było juz zabezpieczenie w razie jakiegoś wypadku czy coś.. no nic, i tak usg przy sobie noszę..