reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anisen Ty dzielna jestes z tymi dojazdami,z ta praca i jeszcze dwojka dzieci.naprawde silna babka z Ciebie:-)

inomama ja mam takiego wampirka nocnego co w nocy ssie- niestety nie udalo mi sie odstawic jej jeszcze od cyca. W moim stanie w jakim jestem w nocy nie mam cierpliwosci dawac jej kolejnych pocieszaczy,ktore ona i tak ze zloscia rzuca. Wysmarowalam sobie nawet cycki pieprzem, ale widocznie wampiry uwielbiaja pieprz, bo ani nie poczula...

dziewczyny jesli chodzi o zdjecia usg koniecznie,tK jak tez radzi Anisen poskanujcie je,zgrajcie gdzies na plyte, trn papier i wydruk jest bardzo nietrwaly a pamiatka jakze wazna. Co ja bym dala zeby siebie w brzuszku mamy zobaczyc;-)

reklama
ee, normalna ;)
po prostu pewne rzeczy odpuściłam, nie muszę już byćź idealna :) ważne że jestem szczęsliwa i szczęsliwe są dzieci :) A że czasem naczynia w zlewie stoją, pranie zamokło na deszczu czy zapomniałam kupić kawy to pikuś ;)

Nie iwem czy laminowanie jest możliwe ;) chyba żeby na jednym wypróbować ;) ale jeśli macie taki papier jak ja to u mnie nie, bo raz połozyłam USG a na nim postawiłam kuek z gorącą herbatą i mi trafiło wydruk :(

Ja robie zdjęcia a potem wysyłam je dodatkowo na swoje picassa :)

Ostatnia edycja:
W piątek byłam u prywatnego lekarza ale tylko zbadał,zważył i zmierzył ciśnienie i potwierdził ciążę i kazał zrobić badanie na toksoplasmozę
A dziś byłam u lekarza w przychodni-zrobił usg dopochwowe i zalecił szereg badań.
A oto zdjęcie
Wiek ciąży 7/8 tydzień

Ostatnia edycja:
jestem już po!!!!!!!!!! :-) wszystko ok!!! Serduszko bije!!!!!!!!!!!!!! :-D Jestem w ósmym tygodniu... Dostałam do zrobienia kupe badań... ale kolejna wizyta dopiero za miesiąc :-) gęba mi się śmieje! Normalnie jestem przeszczęśliwa! Kamień z serca...

Ewa,Agatka Gratuluje udanych wizyt:-)
kiedy ja sie wreszcie doczekam tej wizyty serduszkowej,jeszcze caly tydzien,chyba ostatnia bede;-)
tymczasem popijam herbatke cytrynowa i o dziwo jakiegos przyplywu energii dostalam.to trzeba korzystac:-)

super wieści z wizyt :)
rybusia - Twoja historia niesamowita :) :)

a ja jutro idę na założenie karty ciąży.. już się doczekać nie mogę :-)

reklama
Justynaj- chyba ja bede ostatnia, tutaj niestety pierwsza wizyta w 12 tyg. :angry:no szkandal poprostu, na badania krwi I moczu idzie sie wczesniej, do szpiatala gdzie sie bedzie rodzic wyrobic sobie taka karte itp. takze ja zostane bez widoku malego serduszka:-(i podobnie jak u Ciebie ciagle karmie, staralam sie odstawic ale jakos brak mi konsekwencji,probowalam smarowac musztarda, ale moje dziecie gustuje w musztardzie KAMIS- moze uda sie po 1 sierpnia kiedy moja "duzia" dzidzia pojdzie do zlobka!!!!

Ja z poprzedniej ciazy nie mam zdjec z usg w formie zdjec tylko dostalam na cd , chyba bezpieczniej .

Gratuluje wszystkim wizyt I cudnych serduszek

Ostatnia edycja:
Do góry