reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

agatka super ze wszystko ok:):)

Mi dzisiaj wlasnie kadrowa napisala, ze mam bląd w zwolnieniu lekarskim--w nipie firmy...no i trzeba poprawiac;/

reklama
Ewa - gratulacje!!!
Agatka - tak sie ciesze!!! Bardzo Ci kibicowalam bo przechodzilas to samo co ja. Straaaaasznie sie ciesze!!!
ivi, dzina - &&&&&&&&& mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny!!!

ja zaraz lecę zarejestrować się do neurologa...ciekawa na kiedy będę miala termin...może przed porodem się załapię:-D:-D:szok::szok::szok::szok::-D no i podskoczę do laboratorium, moze będą już moje wyniki z wczoraj:)

no imam termin do neurologa...na STYCZEN 2014:szok::szok::szok: Więc trzeba będzie prywatnie....

No i odebralam sobie wyniki badan...morfologia i mocz ok...reszta tez:)
:

Byłam, przyjęli mnie na cito po poniedziałkowej wizycie na IP... gin zrobiła usg, serduszko bije,ale cały czas wolno..... Za 2 tygodnie kontrola. Karty ciąży nie wydała na razie, stwierdziła że pomiary będziemy robić za te dwa tygodnie. Proszę nadal o kciuki.. Ogólnie gin dobrej myśli, ale kontrolować trzeba.. ehh nerwy :(

reklama
Do góry