Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw miąl byc przed terminem, teraz juz po terminie a jemu dalej niespieszno. śmiejemy się że albo czeka na poprawę pogody;-) bo w sumie w Krakowie dnia bez deszczu to jeszcze nie byłoAsieek ja się śmieję że moje dzieci to chyba lubia u mnie w brzuchu siedzieć,Majka 6 dni po terminie,teraz też małemu się nie spieszy,chyba mamusia go dobrze dokarmia ;-)
.Moze Twojemu maluszkowi też spasowało u Ciebie w brzuszku ;-).
Ja byłam 2-3 razy na ktg jakoś w 36tyg bo mi się bardzo brzuch stawiał, potem juz nie i teraz dopiero jako że jestem po terminieMnie też na ktg nikt nie wysyła,a na wizytę u gina jestem umówiona w dzień terminu,a na następny dzień wywoływanie
Nie wiem jak to jest,ze jedne są wysyłane na ktg,inne nie.Na każdej wizycie tętno było sprawdzane i było ok.
Madziamadzia choć u Ciebie jakieś postępy:-) pogratulowaćMy po KTG i... zaczęły pojawiać się skurczeW ciągu 35 minut było kilka ok. 20, dwa ok. 60 i trzy ok. 80. Najlepsze jest to, że oprócz bólu w krzyżach i bólu podbrzusza przez cały czas, nie czułam tych skurczy.
W piątek mamy pojawić się na kolejnym KTG i wtedy będzie badanko, no i decyzja czy zostajemy na oddziale, czy jeszcze nie.
Nikita to Twoje maleństwo już spore ;-)
My po KTG i... zaczęły pojawiać się skurczeW ciągu 35 minut było kilka ok. 20, dwa ok. 60 i trzy ok. 80
o rany ja przy skurczach na 70 urodziłam !!!
o rany ja przy skurczach na 70 urodziłam !!!