Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też na ktg nikt nie wysyła,a na wizytę u gina jestem umówiona w dzień terminu,a na następny dzień wywoływanie Nie wiem jak to jest,ze jedne są wysyłane na ktg,inne nie.Na każdej wizycie tętno było sprawdzane i było ok.A mnie nikt na KTG nie wysyła. Widocznie mam jeszcze czas.
A ja właśnie po wizycie, mój mały waży 4600 Mam się w poniedziałek 24-go zglosić do szpitala jeśli dotąd nie urodzę, ale wywoływania nie zapowiadał, tylko że będa kontrolować czy wsio ok. No i szczerze przyznał że się mnie już nie spodziewał na tej wizycie.
A w sąsiednim gabinecie przyjmuje urolog, przez te powodzie spóźniał się 2 godziny i cała poczekalnia pełna była starszych panów, którzy najwidoczniej uznali ze wsadziłam sobie piłkę pod bluzkę tylko po to żeby wymusić miejsce siedzące, na szczęście do gabinetu weszłam po 5 minutach, bo bym tam niezłą rozróbę zrobiła, już zaczęłam wymyślać jakim tekstem o niewychowaniu i chamstwie ich poczęstować
oj duzy duzy faktnie chciałam badania, szyjkę mi usg przepatrzył. I maluch tyle waży na pewno, spał twardo i nawet nie drgnął przy mierzeniu, dokładnie 4680 wyszło. Błąd co prawda nawet 600gmoże być przy takiej wadze, ale to w najlepszym wypadku daje 4 kilo, w najgorszym 5200
I ogromny łeb!!!