madziamadzia
Fanka BB :)
Elizka, Alis udanych dzisiejszych wizyt :-) Luthien Tobie jutrzejszej
Ja jutro też na KTG i badanko.
Ja jutro też na KTG i badanko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki :-) No, został nam dzisiejszy i jutrzejszy dzień ;-)Madziamadzia w takim razie Tobie tez życzę udanej wizyty.Może nam się jeszcze uda urodzić w terminie ;-).
Oj tak mi się marzy że jutro jak pójdę na ktg to mnie zostawią do porodu.Ale to raczej niemożliwe bo nie mam skurczy :-(.Mąż się już przytulanek boi,choc mu tłumaczę że teraz to nie zaszkodzi a tylko moze pomóc ;-).No więc przysiady mi zostają,no i może pojem ostrego wieczorem.
moj tez na poczatku nie chcial,ale powiedzialam mu ze ma byc biala armia bo ja na wywowalnie nie chce isc do szpitala,noi slucha sie chlopaczek he he
wiesz ja pamietam jak mialam isc na wywowalnie z krystiankiem w piatek a w czwartek urodzilam chyba z tego stresu:-)
No Dziewczynki wybierać się na porodówkę Wy jeszcze macie szanse urodzić w terminie, ja swojej nie wykorzystałam
Ja dziś po ktg, oczywiście piękne jest aż jeden skurczybyknie sądziłam że tak bardzo będę ich pragnąć;-)
Jutro mam się stawić w szpitalu, ale kurde nic nie wiem czy jutro tylko jakieś pierdoły typu ktg, usg czy już zaczną działaćpytałam gina to po zastanowieniu i ze śmiechem powiedział że mają określone procedury ale poznam je jutro a dziś mi nic nie powie bo może jak się troche postresuje to coś się rozkręvi no wredny nooooo....
Brzuch jak na @ mnie boli od rana i mdli mnie jakoś dziś ale to pewnie z tego myślenia o jutrze, mam już mega stresa
ojjj baaaaaaaaaaardzo bym chciaławiesz ja pamietam jak mialam isc na wywowalnie z krystiankiem w piatek a w czwartek urodzilam chyba z tego stresu:-)
z tego co pamietam to np Oleska tez miala juz klasc sie 6 maja do szpitala i 5 urodzila:-)
takze ty dzis rodzic mi tu!~!!!!!!