reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Luthien może nie będą Cię tak długo męczyć i wywołają poród wcześniej - o ile sama nie urodzisz w terminie lub przed ;-)

reklama
Awru mam nadzieję że się zlitują w razie czego i wywołają. A dzisiaj dostałam radę od kolegi,ojca dwójki dzieci,żeby robić przysiady :-D.Jego żona jak zrobiła 10 przysiadów to na drugi dzień urodziła :-D.

czesc drogie forumowiczki,
zastanawiam sie czy nie jestem w ciazy.. Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazuja.
Zawsze okres mialam regularnie a teraz spoznial mi sie 2 tygodnie. Pojawil sie wczoraj ale jest mniej obfity niz zwykle..
od paru dni wymiotuje(zwlaszcza rano i wieczorem), czesto oddaje mocz, straszne boli mnie podbrzusze, momentami nie do wytrzymania.. w dzien szybko robie sie zmeczona.. mam obrzmiale piersi, widoczne zyly po bokach obu piersi. Brzuszek tez twardszy.. odrzuca mnie od kawy papierosow..draznia mnie zapachy perfum i innych rzeczy na ktore wczesniej nie zwracalam uwagi.
Czytalam ze jest mozliwe miec okres w ciazy.. czy mialyscie tak jak ja?

Dodam ze prawdopodobnie jestem w 7 tygodniu.. zrobilam test wyszedl negatywnie, ale jak rozmawialam z kolezanka jej tez kiedys pokazal jedna kreseczke a okazalo sie ze jest w ciazy..
Czy ktoras z was moze cos mi poradzic<oprocz wizty u ginekologa>..
myslicie ze moge byc w ciazy?
pozdrawiam przyszle mamusie :)

i przepraszam bardzo ze pisze tutaj ale juz nie mialam sily szukac watkow w ktorych moglabym to napisa, zobaczylam ze ten jest najaktualniejszy :) i mialam nadzieje ze ktoras z mamus szybko mi odpisze :)

Awru mam nadzieję że się zlitują w razie czego i wywołają. A dzisiaj dostałam radę od kolegi,ojca dwójki dzieci,żeby robić przysiady :-D.Jego żona jak zrobiła 10 przysiadów to na drugi dzień urodziła :-D.

niezły patent.. coś czuję, że dziś niejedna z nas to wypróbuje :-D

xagusiakx ja nie miałam okresu w ciąży.Mój pierwszy test też wyszedł negatywny,dopiero następny było pozytywny.Radziła bym Ci zrobić test ciążowy z krwi to będziesz miec pewność.

Awru ja wypróbuję jak mąż wróci z pracy żeby mi pomógł się podnosić bo sama chyba nie dam rady.

reklama
Do góry