reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Luthien może nie będą Cię tak długo męczyć i wywołają poród wcześniej - o ile sama nie urodzisz w terminie lub przed ;-)

reklama
Awru mam nadzieję że się zlitują w razie czego i wywołają. A dzisiaj dostałam radę od kolegi,ojca dwójki dzieci,żeby robić przysiady :-D.Jego żona jak zrobiła 10 przysiadów to na drugi dzień urodziła :-D.

czesc drogie forumowiczki,
zastanawiam sie czy nie jestem w ciazy.. Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazuja.
Zawsze okres mialam regularnie a teraz spoznial mi sie 2 tygodnie. Pojawil sie wczoraj ale jest mniej obfity niz zwykle..
od paru dni wymiotuje(zwlaszcza rano i wieczorem), czesto oddaje mocz, straszne boli mnie podbrzusze, momentami nie do wytrzymania.. w dzien szybko robie sie zmeczona.. mam obrzmiale piersi, widoczne zyly po bokach obu piersi. Brzuszek tez twardszy.. odrzuca mnie od kawy papierosow..draznia mnie zapachy perfum i innych rzeczy na ktore wczesniej nie zwracalam uwagi.
Czytalam ze jest mozliwe miec okres w ciazy.. czy mialyscie tak jak ja?

Dodam ze prawdopodobnie jestem w 7 tygodniu.. zrobilam test wyszedl negatywnie, ale jak rozmawialam z kolezanka jej tez kiedys pokazal jedna kreseczke a okazalo sie ze jest w ciazy..
Czy ktoras z was moze cos mi poradzic<oprocz wizty u ginekologa>..
myslicie ze moge byc w ciazy?
pozdrawiam przyszle mamusie :)

i przepraszam bardzo ze pisze tutaj ale juz nie mialam sily szukac watkow w ktorych moglabym to napisa, zobaczylam ze ten jest najaktualniejszy :) i mialam nadzieje ze ktoras z mamus szybko mi odpisze :)

Awru mam nadzieję że się zlitują w razie czego i wywołają. A dzisiaj dostałam radę od kolegi,ojca dwójki dzieci,żeby robić przysiady :-D.Jego żona jak zrobiła 10 przysiadów to na drugi dzień urodziła :-D.

niezły patent.. coś czuję, że dziś niejedna z nas to wypróbuje :-D

xagusiakx ja nie miałam okresu w ciąży.Mój pierwszy test też wyszedł negatywny,dopiero następny było pozytywny.Radziła bym Ci zrobić test ciążowy z krwi to będziesz miec pewność.

Awru ja wypróbuję jak mąż wróci z pracy żeby mi pomógł się podnosić bo sama chyba nie dam rady.

reklama
Do góry