reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Stopy i dłonie mogą lekko swędzieć przez puchnięcie, skóra jest wtedy napięta i lekko swędzi lub piecze. Ja tak mam ze stopami od 2 dni.

tylko to moje swędzenie nie jest "lekkie" potrafię praktycznie drapać aż do krwi ... i niestety ten swąd się nasila szczególnie wieczorem i w nocy ... potrafię się obudzić i drapać ... już nawet mój Robek powiedział że nawet przez sen się drapię ... obyś miała rację i to swędzenie było wynikiem puchnięcia ... choć nie bardzo wiem w takim razie jak wytłumaczyć swędzenie karku a nawet twarzy ... :-(

reklama
tylko to moje swędzenie nie jest "lekkie" potrafię praktycznie drapać aż do krwi ... i niestety ten swąd się nasila szczególnie wieczorem i w nocy ... potrafię się obudzić i drapać ... już nawet mój Robek powiedział że nawet przez sen się drapię ... obyś miała rację i to swędzenie było wynikiem puchnięcia ... choć nie bardzo wiem w takim razie jak wytłumaczyć swędzenie karku a nawet twarzy ... :-(

Kochan@, dawaj szybko znać co to jest jak już będziesz wiedziała.
Brzmi niepokojąco, ale miejmy nadzieje, że to jakieś uczulenie jak podpowiada madziamadzia.

Zgłaszam sie po wizycie...
"Szyjka skrócona, ale zero rozwarcia"
Wyniki wszystkie w normie.
Termin wg USG na 14.05, wg OM na 24.05, ale jak do tego czasu nic samo się nie zacznie,
to 1.06 rano mam zgłosić się do szpitala:szok:

Zgłaszam sie po wizycie...
"Szyjka skrócona, ale zero rozwarcia"
Wyniki wszystkie w normie.
Termin wg USG na 14.05, wg OM na 24.05, ale jak do tego czasu nic samo się nie zacznie,
to 1.06 rano mam zgłosić się do szpitala:szok:
na termin z usg w tak poznej ciazy nie patrz,jak cos to na te miedzy 10-14 tyg ciazy

ale widac ze juz organizm sie szykuje skoro szyjka juz skrocona

...

Aldonta: a jednak to była wina pojemnika ?? dobrze, że powtórzyłaś wyniki[/QUOTE]

wyniki wyszły ok ale jak zadzwoniłam do gina powiedział niemożliwe,,,,,leukocyty nie biora sie z pojemnika i kazał zrobić jeszcze raz w innym laboratorium........znowu sikanko..... :/
krocze mi dzis rozrywa.......ja chce urodzićććććć.........

Ja dzisiaj zaliczyłam badanie na paciorkowca.Kurcze nie wiedziałam że to aż takie nieprzyjemne :dry:.Podobno wyniki mogą byc nawet na poniedziałek jak dobrze pójdzie.

reklama
Do góry