reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

hehe:-D:-D:-D
A ja mam skurcze i co, i co dalej czekam :-:)baffled::-p

Wczoraj byłam na wizycie, szyjka skrócona, rozwarcie małe... Pani doktor przypuszcza, że tydzień może to jeszcze potrwać :szok::szok::-( pomyśleć, że dwa tygodnie temu leżałam już na porodówce:blink::blink::-(
Synuś waży 3300g,i wszystko u niego dobrze ;-):-)
Dostaliśmy ostatnie zdjęcia usg, na jednym jego męskość :-):-)(moja mama jak zobaczyła to zapytała: "a to głowa?":-D:-D) Ślicznie było widać jego buźkę, jego wielkie oczęta, pyrkaty nosek i usteczka ;-);-)
Jeśli do wtorku 18stego nic sie nie wydarzy to mamy jechać do szpitala do mojej Pani doktor, tam zrobi mi ktg i zobaczymy co dalej:tak:

Odebrałam też wyniki badan (wymaz z pochwy)no i jest paciorkowiec... zaleciła mi jednodniową kuracje. 2tabletki na noc.

reklama
prosze się ustawić grzecznie w kolejce:-pchoć w sumie jak mam czekać na Ciebie dalej to bierz kilka jako pierwsza :-Di w ogóle to zapomniałam napisać żebyś torbę zabrała na to ktg bo już zostajesz w szpitalu i rodzisz:tak:;-)

kochana bez torby to ja się z domu nie ruszam :-)
w bagażniku u małża w aucie cały czas jest :-)
bo przecież na ostatnią wizytę sam gin kazał mi wziąć ją ze soba, ale nie przydała się....

Dostaliśmy ostatnie zdjęcia usg, na jednym jego męskość :-):-)(moja mama jak zobaczyła to zapytała: "a to głowa?":-D:-D)
.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre, dobre....
ja jak mojej fotki z usg pokazywałam to oglądała w każda stronę a na końcu stwierdziła, ze i tak nic nie widzi :rofl2::-D:rofl2::-D

a Ty masz mieć cc?
czy po prostu już się coś u Ciebie rozkręca?

nie na razie nie planowaliśmy CC ... wiec mam nadzieję ze urodzę siłami natury .... zobaczymy co powie dziś gin ... już jestem gotowa do wyjścia ;-)
mam nadzieję że jakoś dojadę bo jadę sama ... a rondo koło Makro rozkopane i straszne korki .... :-(

odezwę się jak już coś będę wiedzieć ...

pozdrawiam

;-)
oj jak ja tak lubię taką harmonijna współpracę.. ja mam na zbyciu i od razu chętna.. super... szkoda ze moja Agatka już tak współpracować nie chce... bo wygląda na to, iż jej się bardziej spieszy niż mamusia zaplanowała... ale jakby co to odsyłam pocztą gołębiową do Krakowa swoje skurcze...

Dzieki!No to czekam na dostawę i podziele się jeszcze po trochu z dziewczynami :-).

Elwiwas no nieźle z tą głową :-D,ale u mnie też muszę wszystkim tłumaczyć co gdzie jest.

ah Ci ludzie bez wyobraźni:rofl2::-D
Ja to widzę, duże oczy syna po tatusiu, pyrkaty nosek a nawet zakola jak tatuś ;-):tak::tak:

reklama
Elwiwas a ja to jak zobaczyłam buzię małego na usg to stwierdziłam że cała Majka ;-),już nie moge się doczekac jak go zobaczę po tej stronie brzucha :-).

Do góry