Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po wizycie, wszystko ok:-)
Mój gin nie ma w zwyczaju omawiać stanu szyjki i wyrokować kiedy urodzę, ale kilka razy przy gadaniu o następnej wizycie (za tydzień) dokładał "o ile pani jeszcze nie urodzi" a wcześniej tak nie mówił. Czyli może jednak niedługo:-) Oby, oby, bo dzidziak wielki, zdrowy i gotowy, a ja mam dość łażenia w ciąży, chcę już przytulić mojego synka!!!
Nie on wcale nie gada tego. Jak go kiedyś zapytałam to powiedział że nie będzie mi nic mówił, bo potem się dziewczyny porównują ze sobą i stresują że jedna ma takie rozwarcie i długość a inna miała mniejsze a już urodziła i żebym mu wierzyła że wszystko ok, jak coś będzie nie tak to na pewno mi powie. Że ma mi wystarczyć kiedy mówi że wszystko jest w porządku.he he ale nic nie mowil,czy skrocona itp?