reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

mój na usg z połowy ciąży taki do mojego męża podobny że aż mój chłopina jak kogut dumny przez godzinę chodził;-) Dopóki moja mama nie stwierdziła że nic nie widzi, a po niej inni:dry:

reklama
hehe :):)
a u mnie, Ci co już widzą to twierdzą, że cały tata:) to dziwne, ale faktycznie jest podobienstwo :)

a moja na ostatanim USG z 20 kwietnia miala naburmuszoną minkę... ciekawe czemu????

Bo niedługo opuści to milutkie miejsce jakim jest Twój brzuszek i nie jest zachwycona. Ale wierz mi jak tylko poczuje uścisk mamuni i tatunia to na pewno minka będzie czarująca :)

Wampi pewnie gdzieś pisałaś a ja przeoczyłam ale zapytam. Gdzie rodzisz??

A podobizna małej hmm... Profil tatusia, a buzia mamusia :)

Ja po wizycie, wszystko ok:-)
Mój gin nie ma w zwyczaju omawiać stanu szyjki i wyrokować kiedy urodzę, ale kilka razy przy gadaniu o następnej wizycie (za tydzień) dokładał "o ile pani jeszcze nie urodzi" a wcześniej tak nie mówił. Czyli może jednak niedługo:-) Oby, oby, bo dzidziak wielki, zdrowy i gotowy, a ja mam dość łażenia w ciąży, chcę już przytulić mojego synka!!!

Ja po wizycie, wszystko ok:-)
Mój gin nie ma w zwyczaju omawiać stanu szyjki i wyrokować kiedy urodzę, ale kilka razy przy gadaniu o następnej wizycie (za tydzień) dokładał "o ile pani jeszcze nie urodzi" a wcześniej tak nie mówił. Czyli może jednak niedługo:-) Oby, oby, bo dzidziak wielki, zdrowy i gotowy, a ja mam dość łażenia w ciąży, chcę już przytulić mojego synka!!!

he he ale nic nie mowil,czy skrocona itp?

he he ale nic nie mowil,czy skrocona itp?
Nie on wcale nie gada tego. Jak go kiedyś zapytałam to powiedział że nie będzie mi nic mówił, bo potem się dziewczyny porównują ze sobą i stresują że jedna ma takie rozwarcie i długość a inna miała mniejsze a już urodziła i żebym mu wierzyła że wszystko ok, jak coś będzie nie tak to na pewno mi powie. Że ma mi wystarczyć kiedy mówi że wszystko jest w porządku.
No a że na pewno bym sie porównywała z Wami to mu musiałam przyznać rację i wierzyć...

My jesteśmy po KTG: wszystko ok, a skurcze: były od 0 do 9, w skali do 100, czyli praktycznie nie było. Za tydzień znów mamy jechać na KTG i na badanko. Córci naszej nie spieszy się na świat ;-)
A na nadciśnienie mam zwiększoną dawkę Dopegytu, a Cordafen mam odstawić i z tego się cieszę, bo Cordafen jest też na skurcze, więc mógł je hamować.

reklama
Do góry