Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej hej "forumowiczki" ;-)
właśnie się zbieram na wycieczkę do Krakowa na wizytę .... ta niepewność już mnie wykańcza .... bo w sumie to nie wiem co lekarz zdecyduje czy mam już się do szpitala zgłosić czy jeszcze czekać .... zobaczymy co się okaże po badaniu ... proszę trzymajcie kciuki co bym dostała dobre wieści ... może następnym razem jak się odezwę to już Krzyś będzie ze mną ...
pozdrawiam Was wszystkie
ja jutro rano mam wizytę z ktg, a tak mnie znów te krzyże bolą
chciałam iść na spacer, po 10 minutach wróciłam, bo iść się nie dało wykończę się chyba
Wiolan ja bardzo chętnie wezmę od Ciebie parę tych skurczy ;-).
Wiolan to i dla mnie kilka, chętnie wezmę możesz wysłać jedną przesyłką jakoś się z Luthien myśle dogadamy
prosze się ustawić grzecznie w kolejcechoć w sumie jak mam czekać na Ciebie dalej to bierz kilka jako pierwsza i w ogóle to zapomniałam napisać żebyś torbę zabrała na to ktg bo już zostajesz w szpitalu i rodzisz;-)i jeszcze ja, jeszcze ja :-)