reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

he he ja codziennie latam po 4 razy jak nie lepije na 3 pietro i raz dziennie znosze krystka z wozkiem i potem wnosze i co????? tez dupa:-)

reklama
:-D :-D
ja nie mam schodów :-(
a do teściowej jak na 3 piętro szłam ostatnio to w połowie musiałam przerwę sobie zrobić hehe

Aga Ty z tymi schodami to uważaj,koleżanka tak zrobiła i w 38 tyg. wylądowała na patologii, dziecko miało za szybki puls,a jej ciśnienie skoczyło bardzo.Tak chciała szybciej urodzić i musiała kilka dni spędzić w szpitalu.
A ja dziś odstawiłam fenoterol,od razu zaczął boleć brzuch i twardnieje co pół godziny,ale da się wytrzymać i w krzyżu zaczęło łupać,ale da się wytrzymać,więc to jeszcze nie to;-) A w domu nie siedzę,tylko latam wszędzie i oczywiście za kierownicą;-)
U mnie wizyta w czwartek jeśli dotrwam;-),myślę ,że powinnam dotrwać;-)
Julinex powodzenia !!!!

Aga Ty z tymi schodami to uważaj,koleżanka tak zrobiła i w 38 tyg. wylądowała na patologii, dziecko miało za szybki puls,a jej ciśnienie skoczyło bardzo.Tak chciała szybciej urodzić i musiała kilka dni spędzić w szpitalu.
A ja dziś odstawiłam fenoterol,od razu zaczął boleć brzuch i twardnieje co pół godziny,ale da się wytrzymać i w krzyżu zaczęło łupać,ale da się wytrzymać,więc to jeszcze nie to;-) A w domu nie siedzę,tylko latam wszędzie i oczywiście za kierownicą;-)
U mnie wizyta w czwartek jeśli dotrwam;-),myślę ,że powinnam dotrwać;-)
to też właśnie wyszłam z wprawy :-)
a Ty trzymaj się chociaż do tej czwartkowej wizyty :-)

aldonta, jest duża szansa na to, że to wina niejałowego kubeczka i Twojego siusiania na raty.
Oby tak było, bo po co Ci teraz jakas infekcja...

I Dziewczyny... Agnieszka77 ma rację. Uważajcie na te ruchowe metody-przyspieszacze (poza przytulankami ;)) bo czasami można wiecej krzywdy zrobić niż pożytku.
Wklejałam specjalnie link na ogólnym, gdzie było napisane o "babcinych sposobach" i ich następstwach.
Natury czasami się nie oszuka i nie przyspieszy :))

reklama
Do góry