Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
komi bo Ty już zahartowana jesteś więc na Ciebie to nie działa
ja nie mam schodów :-(
a do teściowej jak na 3 piętro szłam ostatnio to w połowie musiałam przerwę sobie zrobić hehe
ja nie mam schodów :-(
a do teściowej jak na 3 piętro szłam ostatnio to w połowie musiałam przerwę sobie zrobić hehe
uuuuuuuuu cieńki Bolek:-)
to też właśnie wyszłam z wprawy :-)Aga Ty z tymi schodami to uważaj,koleżanka tak zrobiła i w 38 tyg. wylądowała na patologii, dziecko miało za szybki puls,a jej ciśnienie skoczyło bardzo.Tak chciała szybciej urodzić i musiała kilka dni spędzić w szpitalu.
A ja dziś odstawiłam fenoterol,od razu zaczął boleć brzuch i twardnieje co pół godziny,ale da się wytrzymać i w krzyżu zaczęło łupać,ale da się wytrzymać,więc to jeszcze nie to;-) A w domu nie siedzę,tylko latam wszędzie i oczywiście za kierownicą;-)
U mnie wizyta w czwartek jeśli dotrwam;-),myślę ,że powinnam dotrwać;-)
aldonta, jest duża szansa na to, że to wina niejałowego kubeczka i Twojego siusiania na raty.
Oby tak było, bo po co Ci teraz jakas infekcja...
tak tez wyczytałam w necie......zobaczymy pojutrze.........wszystkie do tej pory były ok