reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Julienx, akurat śniadanie jem:sorry2: ale zjem!:-D

Iwona, dobrze wiedzieć że tak mogą gadać pacjentce, ja na pewno się nie pomyliłam co do daty miesiączki, dostałam ją 3 dni po ślubie:sorry2: W dodatku miałam bardzo krótkie cykle, więc mój dzidziuś powinien nawet o tydzień wcześniej przyjść na świat, najwyżej opowiem że ja się za późno urodziłam w zielonych wodach i też popłaczę, może pomoże:tak:

reklama
Ja też się boję przenosić i że będą zwlekać z ewentualnym wywoływaniem...znajoma miała przenoszoną 2 tygodnie i dziecko było niedotlenione a robili KTG, USG i niby było wszystko ok. Do dziś mały ma lekki niedowład lewej strony ciała...przeraża mnie to, że mogą aż tyle zwlekać w szpitalu...

Agulam ja teraz chodzę do innego niż poprzednio. Wcześniej chodziłam w Warszawie, a teraz w Siedlcach, bo tu się przeprowadziłam. Opowiedziałam mu jakiś czas temu jak było w poprzedniej ciąży, ale dzisiaj przypomnę, bo na tyle pacjentek na pewno nie pamięta.
Nikita ja też pamiętałam dokładnie datę i nawet wiem kiedy to się wtedy stało, także wkurzały mnie takie gadki, że może mi się coś pomyliło. Dokładnie zapisywałam.

Później napiszę o przebiegu wizyty, bo dopiero mam dzwonić na którą mam przyjść.

asieek a Ty pamiętaj, że prędzej, niż ja nie możesz urodzić :-p
czekaj grzecznie na swoją kolej he he...
u mnie nadal cisza, mały pół nocy szalał w brzuchu i męczył mój pęcherz...
P.S. Faktycznie dzisiaj pięęęęęękna data na poród

no to staraj się komi staraj :-D
ja w ramach przyspieszenia akcji postanowiłam dziś zrobić sobie SAMA pedicure!!!!
to istne szaleństwo - co ja się muszę nagimnastykować żeby to skończyć hehe.. męczę się już z godzinę a jestem jeszcze daleko w lesie.. to chyba lepsze niż sprzątanie :-D

reklama
Dzisiaj urodziny mojego męża :) Jak ja marzyłam o tym, zeby mu na urodziny zrobić prezent. Nawet nie kupowałam nic, bo wierzyłam, że mała wyjdzie dzisiaj :/ Ale od rana poszłam na poszukiwanie prezentu, bo z mojego nici :(. Na poród dzisiejszy się nie zapowiada :( ale do końca dnia jeszcze troszkę zostało...

Do góry