reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Julienx, akurat śniadanie jem:sorry2: ale zjem!:-D

Iwona, dobrze wiedzieć że tak mogą gadać pacjentce, ja na pewno się nie pomyliłam co do daty miesiączki, dostałam ją 3 dni po ślubie:sorry2: W dodatku miałam bardzo krótkie cykle, więc mój dzidziuś powinien nawet o tydzień wcześniej przyjść na świat, najwyżej opowiem że ja się za późno urodziłam w zielonych wodach i też popłaczę, może pomoże:tak:

reklama
Ja też się boję przenosić i że będą zwlekać z ewentualnym wywoływaniem...znajoma miała przenoszoną 2 tygodnie i dziecko było niedotlenione a robili KTG, USG i niby było wszystko ok. Do dziś mały ma lekki niedowład lewej strony ciała...przeraża mnie to, że mogą aż tyle zwlekać w szpitalu...

Agulam ja teraz chodzę do innego niż poprzednio. Wcześniej chodziłam w Warszawie, a teraz w Siedlcach, bo tu się przeprowadziłam. Opowiedziałam mu jakiś czas temu jak było w poprzedniej ciąży, ale dzisiaj przypomnę, bo na tyle pacjentek na pewno nie pamięta.
Nikita ja też pamiętałam dokładnie datę i nawet wiem kiedy to się wtedy stało, także wkurzały mnie takie gadki, że może mi się coś pomyliło. Dokładnie zapisywałam.

Później napiszę o przebiegu wizyty, bo dopiero mam dzwonić na którą mam przyjść.

asieek a Ty pamiętaj, że prędzej, niż ja nie możesz urodzić :-p
czekaj grzecznie na swoją kolej he he...
u mnie nadal cisza, mały pół nocy szalał w brzuchu i męczył mój pęcherz...
P.S. Faktycznie dzisiaj pięęęęęękna data na poród

no to staraj się komi staraj :-D
ja w ramach przyspieszenia akcji postanowiłam dziś zrobić sobie SAMA pedicure!!!!
to istne szaleństwo - co ja się muszę nagimnastykować żeby to skończyć hehe.. męczę się już z godzinę a jestem jeszcze daleko w lesie.. to chyba lepsze niż sprzątanie :-D

reklama
Dzisiaj urodziny mojego męża :) Jak ja marzyłam o tym, zeby mu na urodziny zrobić prezent. Nawet nie kupowałam nic, bo wierzyłam, że mała wyjdzie dzisiaj :/ Ale od rana poszłam na poszukiwanie prezentu, bo z mojego nici :(. Na poród dzisiejszy się nie zapowiada :( ale do końca dnia jeszcze troszkę zostało...

Do góry