Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wampi ja juz jestem przenozona i tez stosuje wszystki sztuczki aby coś się ruszyło a u mnie jest tak ze skurczybyki są a i owszem ale nie ma żadnego rozwarcia wiec już nie wiem co mam robić
dziewczyny jesli chodzi o badania moczu to czy miałyście obecnośc azotynów i podwyzszone leukocyty??? buu........to chyba jakaś infekcja z tego co czytam......co wtedy robil Wasz lekarz??? jakies leki..... wizyte mam jutro
ja ostatnio miałam podwyższone leukocyty.. dostałam ziołowy urosept 3xdzienniedziewczyny jesli chodzi o badania moczu to czy miałyście obecnośc azotynów i podwyzszone leukocyty??? buu........to chyba jakaś infekcja z tego co czytam......co wtedy robil Wasz lekarz??? jakies leki..... wizyte mam jutro
Aldonta nie pomogę Ci bo nie miałam takiej sytuacji możesz dostać leki na infekcje dróg moczowych ewentualnie pomaga żurawina w takich stanach ale lepiej zawsze skonsultować to z lekarzem.
Aga no weźże wygoń już Tomka ;-)bo widzisz jak ładnie czekam ale już nerwicy dostaje, od początku kwietnia słysze ze niedługo urodze a tu już kurna połowa maja prawieNa początku ok lepiej że posiedział ale tyle czasu może już wyłazić i zmiana zdaniaasieek a Ty pamiętaj, że prędzej, niż ja nie możesz urodzić
czekaj grzecznie na swoją kolej he he...
u mnie nadal cisza, mały pół nocy szalał w brzuchu i męczył mój pęcherz...
P.S. Faktycznie dzisiaj pięęęęęękna data na poród
No trzymamy kciuki żeby szybko poszłoojjjjj.......auuuua... chyba ... będzie moja.... auuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa!
Awru oby u Ciebie dało rezultat, ja nie mogłam za dużo wychodzić w ciązy bo 4 piętro a teraz praktycznie codziennie na 4 piętro wchodze i co i doopanie działaja ostatnio miałam podwyższone leukocyty.. dostałam ziołowy urosept 3xdziennie
z tymi schodami też chyba zacznę działać od jutra.. termin co prawda jeszcze za 10 dni ale lepiej dmuchać na zimne.. więc od jutra omijam windę szerokim łukiem i latam na VI piętro po schodach hehe