reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

wampi ja juz jestem przenozona i tez stosuje wszystki sztuczki aby coś się ruszyło a u mnie jest tak ze skurczybyki są a i owszem ale nie ma żadnego rozwarcia wiec już nie wiem co mam robić

reklama
wampi ja juz jestem przenozona i tez stosuje wszystki sztuczki aby coś się ruszyło a u mnie jest tak ze skurczybyki są a i owszem ale nie ma żadnego rozwarcia wiec już nie wiem co mam robić

dziewczyny jesli chodzi o badania moczu to czy miałyście obecnośc azotynów i podwyzszone leukocyty??? buu........to chyba jakaś infekcja z tego co czytam......co wtedy robil Wasz lekarz??? jakies leki..... wizyte mam jutro

Aldonta nie pomogę Ci bo nie miałam takiej sytuacji możesz dostać leki na infekcje dróg moczowych ewentualnie pomaga żurawina w takich stanach ale lepiej zawsze skonsultować to z lekarzem.

dziewczyny jesli chodzi o badania moczu to czy miałyście obecnośc azotynów i podwyzszone leukocyty??? buu........to chyba jakaś infekcja z tego co czytam......co wtedy robil Wasz lekarz??? jakies leki..... wizyte mam jutro
ja ostatnio miałam podwyższone leukocyty.. dostałam ziołowy urosept 3xdziennie

z tymi schodami też chyba zacznę działać od jutra.. termin co prawda jeszcze za 10 dni ale lepiej dmuchać na zimne.. więc od jutra omijam windę szerokim łukiem i latam na VI piętro po schodach hehe

Aldonta nie pomogę Ci bo nie miałam takiej sytuacji możesz dostać leki na infekcje dróg moczowych ewentualnie pomaga żurawina w takich stanach ale lepiej zawsze skonsultować to z lekarzem.

eh na dodatek w piatek zapomniałam o siusianiu i nakapałam cosik tam a póżniej jeszcze troche ......jutro chyba powtórzę i już...

asieek a Ty pamiętaj, że prędzej, niż ja nie możesz urodzić :-p
czekaj grzecznie na swoją kolej he he...
u mnie nadal cisza, mały pół nocy szalał w brzuchu i męczył mój pęcherz...
P.S. Faktycznie dzisiaj pięęęęęękna data na poród
Aga no weźże wygoń już Tomka ;-)bo widzisz jak ładnie czekam ale już nerwicy dostaje, od początku kwietnia słysze ze niedługo urodze a tu już kurna połowa maja prawie:baffled:Na początku ok lepiej że posiedział ale tyle czasu może już wyłazić i zmiana zdania

ojjjjj.......auuuua... chyba ... będzie moja.... auuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa! :)
No trzymamy kciuki żeby szybko poszło:tak:
ja ostatnio miałam podwyższone leukocyty.. dostałam ziołowy urosept 3xdziennie

z tymi schodami też chyba zacznę działać od jutra.. termin co prawda jeszcze za 10 dni ale lepiej dmuchać na zimne.. więc od jutra omijam windę szerokim łukiem i latam na VI piętro po schodach hehe
Awru oby u Ciebie dało rezultat, ja nie mogłam za dużo wychodzić w ciązy bo 4 piętro a teraz praktycznie codziennie na 4 piętro wchodze i co i doopa:-Dnie działa

asieek ja już nie wiem, co mam robić, nic na mnie nie działa :-(
heh ja też już od połowy kwietnia słyszę, Pani Agnieszko, na dniach pewnie Pani urodzi...
a tu doooopa :baffled::angry::no:

asieek na to liczę.. qurcze ja tak bardzo nie chciałabym przenosić :no:
pytanie tylko - ile ja dam radę chodzić po tych schodach hehe

reklama
U mnie wizyta w srodę.
Już od kilku wizyt słyszałam, że moge urodzić przed terminem, bo kleuska duża jest prawdopodobnie:baffled:
A na ostatniej, że przed 12 majem możemy spotkać się w szpitalu...
Ja jednak nadal nie wiem co to skurcze:-D

Do góry