Gratuluję udanych wizyt.
Macie okazy wagowe, nie ma co Agate, agulam i Nikita.
W takim wypadku dobrze żeby ten margines błędu był u Was na minus cobyście miały łatwiejszy poród
Ja wczoraj miałam USG. Szacunkowa waga Małej 3340, położenie główkowe II, dojrzałość łożyska III stopień, głównie ściana tylna bez ryzyka przodowania, AFI 8
Serducho ok.
Poza główką, która była wiekowo na 39 tc, to reszta średnio na 37 z kawałkiem.
A ogólnie średni wiek ciąży wg USG 38
Już głupia jestem....a ponoć na tym etapie ciąży już się nie bierze tego pod uwagę.
Co prawda sam lekarz zaczął się zastanawiać i aż porównał te pomiary z USG z końca marca. Wzbudził we mnie pewne obawy...
Macanka nie było.
megid, a Ty masz ten sam termin co ja. Jaki masz opis położenia główki? Kiedy miałaś USG?
Może więcej chodź, kucaj itp. Co na to lekarz?
julienx, komi (masz chyba dzisiaj, tak?)- udancy wizyt )
Macie okazy wagowe, nie ma co Agate, agulam i Nikita.
W takim wypadku dobrze żeby ten margines błędu był u Was na minus cobyście miały łatwiejszy poród
Ja wczoraj miałam USG. Szacunkowa waga Małej 3340, położenie główkowe II, dojrzałość łożyska III stopień, głównie ściana tylna bez ryzyka przodowania, AFI 8
Serducho ok.
Poza główką, która była wiekowo na 39 tc, to reszta średnio na 37 z kawałkiem.
A ogólnie średni wiek ciąży wg USG 38
Już głupia jestem....a ponoć na tym etapie ciąży już się nie bierze tego pod uwagę.
Co prawda sam lekarz zaczął się zastanawiać i aż porównał te pomiary z USG z końca marca. Wzbudził we mnie pewne obawy...
Macanka nie było.
megid, a Ty masz ten sam termin co ja. Jaki masz opis położenia główki? Kiedy miałaś USG?
Może więcej chodź, kucaj itp. Co na to lekarz?
julienx, komi (masz chyba dzisiaj, tak?)- udancy wizyt )