reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Agate gratuluję wizyty, a mały ma piękną wagę :-) choć wiesz jak to z usg bywa...

Wiolan tobie też gratuluję wizyty :-)

Aga wyczuwam już wielkie zmęczenie u Ciebie... mniej produktywna ostatnio jesteś...:) może Twój Tomuś, jak większość ostatnich dzieciaczków jednak te 3 dni chce u Ciebie posiedzieć... a za 3 dni zacznie się znienacka...

reklama
Aga wyczuwam już wielkie zmęczenie u Ciebie... mniej produktywna ostatnio jesteś...:) może Twój Tomuś, jak większość ostatnich dzieciaczków jednak te 3 dni chce u Ciebie posiedzieć... a za 3 dni zacznie się znienacka...

he he zmęczenie może nie, bo dziś całą kuchnię wypucowałam ;-)
ale jakoś tak dziwnie się czuję...
wszystkie się rozpakowują, a ja ?? jeszcze zostanę a końcu hehe

Aga: nie martw się.. przyjdzie czas na Ciebie.. popatrz jak u nataliak.. zero objawów a tu tak z nienacka sie akcja rozwinela...

jutro o 10.30-11 jadę na kolejne ktg do szpitala i badanie ... już sama nie wiem ... na nic sie nie nastawiam, bo tylko sie rozczaruję....

jestem zrezygnowana! :(

a u mnie nawet dzidzia nie zeszła do kanału rodnego :/a na 11 mam termin i co tu teraz zrobic... w ciągu tygodnia myślicie że się wstawi do miednicy?? a może to nie jest regułą... już sama nie wiem co o tym myślec... echhh chyba najlepiej pójdę spac...

reklama
julienx-czekamy na relacje z wizyty!!

a proszę:

szyjki brak, mała główką ustawiona w kanale rodnym, rozwarcie na 4 cm ...

Na ktg zapisały sie dwa skórcze 50-70 - ale jakies niebolesne..

Doktorek powiedział, że jakby mnie teraz podłączył pod oxy to za 3 h urodze - ale właśnie wychodzi do domu :( i moze sprobujemy jeszcze poczekac, skoro macica juz zaczyna podejmowac czynność skurczową...

Jesli skurcze by sie rozkreciły, to nie kazał mi zbierac sie długo, bo jak powiedział "to długo nie potrwa" wiec mam stosunkowo szybko zebrac sie na porodowke :)

Jakos tak ćmi mnie w krzyżu ;-/

-----------------------------------------------
Najgorzej, ze w weekend włacznie z poniedziałkiem go nie ma :(
ale jesli nic by sie nie zadziało przez weekend - to mam przyjsc na oddzial we wtorek i we srode poda mi oxy - czyli najdalej 12-ego mała bedzie z nami...
choc to jeszcze tyle dni :(

W niedziele kolejne ktg

Do góry