reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

asieek ale u mnie jest piękna pogoda, słońce świeci, ptaszki śpiewają, a ja siedzę z lapkiem w ogrodzie..
a uparty to on chyba po mamusi jest ;-)

reklama
ja jestem juz po wiec rozwarcie całe 0 cm. i nic sie nie zapowiada mały wysoko ułożony wiec na razie siedzę w domu. jak się nic nie ruszy to mam się stawić w szpitalu w niedziele i chyba mnie już zostawia aż do porodu.

Nie martw się Fornetka, u mnie było tak samo na badaniu w poniedziałek... jutro mam się stawić w szpitalnym punkcie konsultacyjnym, umówi mnie położna i ma mi tez jutro dać znać o której. Jak nic się nie zadzieje, to kolejna wizyta w szpitalu w poniedziałek...
Odebrałam też W KOŃCU swój wynik GBSa, nic nie wyhodowano. Uff, już go mam, więc mogę rodzić...

Aga, Fornetka tak jak piszą dziewczyny niby nic a skurcze mogą przyjść w każdej chwili.... bo wywoływanie i te wszystkie inne kombinacje nie napiewają optymizmem
myślę że jednak maleństwa się zdecydują

u mnie po wizycie oki:)
ktg oki tylko skurcze jakies tam delikatne sie pojawiaja, szyjka dalej miekka i krotka wiec luteinka do poniedziałku musi byc magnez do niedzieli...w piatek musze iśc na badania krwi krzepliwość i potas
na usg mała zdrowiutka jest dziewczynka 1000%! pokazywała się slicznie tatusiowi:) i ma włoski:) wiec cos z ta zgaga jest heheh
mamy sie oszczedzać i w srode 12 maja zgłoscic okolo 7.30 na porodowke w celu cc!

u mnie po wizycie oki:)
ktg oki tylko skurcze jakies tam delikatne sie pojawiaja, szyjka dalej miekka i krotka wiec luteinka do poniedziałku musi byc magnez do niedzieli...w piatek musze iśc na badania krwi krzepliwość i potas
na usg mała zdrowiutka jest dziewczynka 1000%! pokazywała się slicznie tatusiowi:) i ma włoski:) wiec cos z ta zgaga jest heheh
mamy sie oszczedzać i w srode 12 maja zgłoscic okolo 7.30 na porodowke w celu cc!
super że z małą wszystko dobrze,a ty wiesz kiedy ją będziesz miała przy sobie:-)

reklama
Aluska mam taka nadzieje ze jednak coś się ruszy bo tak na prawdę to trochę pękam tego pobytu w szpitalu, może jednak moje dziecko zlituje się nad mama

Do góry