Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no kurcze to zazdroszcze pogody, u nas od kilku dni beznadzieja lejeasieek ale u mnie jest piękna pogoda, słońce świeci, ptaszki śpiewają, a ja siedzę z lapkiem w ogrodzie..
a uparty to on chyba po mamusi jest ;-)
super że z małą wszystko dobrze,a ty wiesz kiedy ją będziesz miała przy sobie:-)u mnie po wizycie oki
ktg oki tylko skurcze jakies tam delikatne sie pojawiaja, szyjka dalej miekka i krotka wiec luteinka do poniedziałku musi byc magnez do niedzieli...w piatek musze iśc na badania krwi krzepliwość i potas
na usg mała zdrowiutka jest dziewczynka 1000%! pokazywała się slicznie tatusiowi i ma włoski wiec cos z ta zgaga jest heheh
mamy sie oszczedzać i w srode 12 maja zgłoscic okolo 7.30 na porodowke w celu cc!