reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Julienx, Ty masz na 8-go termin, więc obstawiam jednak Ciebie ;) No i z 4 cm rozwarciem nie mam co konkurować :p

Awru, 9-ty ja mogę odstąpić ;) tylko nie wiem co na to AGA0411, AGAPAS, ALUTKA17

Właśnie zerknęłam na listę majówek i na 10 maja nikt się nie zapisywał, to ja chętnie skorzystam ;P tak akurat po wieczerzy komunijnej ;P

reklama
Awru jesli jutro zrobia cc to mój 9 maja może być twój....

Julienx mój też sie wietrzy na 2.5cm.... ale poza tym nic...

dzięki, w takim razie zaklepuję 9-tego.. ale nie obiecuję, że wykorzystam :-D

julienx no piękne rozwarcie :-)

a co u mnie??
jadna wielka dupa za przeproszeniem

aż nic mi się nie chce..
więc wszystko tak, jak podejrzewałam, małemu się wcale nie spieszy, szyjka jak była tak jest zamknięta 1,5 cm zewn. rozwarcie na opuszek,
na 30 minutowym ktg zero skurczy.......:no:
mam się pokazać za tydzień, jeśli będzie bez zmian to 23 go wywołają poród :wściekła/y:
niech ten mój synek już wyjdzie!!!

julienx no piękne rozwarcie :-)

a co u mnie??
jadna wielka dupa za przeproszeniem

aż nic mi się nie chce..
więc wszystko tak, jak podejrzewałam, małemu się wcale nie spieszy, szyjka jak była tak jest zamknięta 1,5 cm zewn. rozwarcie na opuszek,
na 30 minutowym ktg zero skurczy.......:no:
mam się pokazać za tydzień, jeśli będzie bez zmian to 23 go wywołają poród :wściekła/y:
niech ten mój synek już wyjdzie!!!
ja juz ciebie dzis pocieszalam ale zobie to jeszcze raz,napewno niebawem wszystko ruszy i Tomus bedzie juz z wami,glowa do gory!!!!! :tak::tak::tak::tak:

niby tak, skurcze mogą się ruszyć, a co z całą resztą? ta szyjka ciągle taka długa i zamknięta..
w ogóle to boli mnie właśnie szyjka- chyba za mocno mi tam wygmerał, nie dość ze plamię to jeszcze boli:no:

niby tak, skurcze mogą się ruszyć, a co z całą resztą? ta szyjka ciągle taka długa i zamknięta..
w ogóle to boli mnie właśnie szyjka- chyba za mocno mi tam wygmerał, nie dość ze plamię to jeszcze boli:no:
aga-wlasnie tak czasami bywa ze jednego dnia jestes zamknieta na 4 spusty a np za 2 dni rodzi sie dziecko,u jednej ten proces zgladzania szyjki itp idzie stopniowo ale dlugo, a u innej raz dwa i juz wszystko gotowe,sama nie wiem dlaczego tak jest,popatrz na mnie co z tego ze glowka bardzo nisko,ze szyjka zgladzona jak dalej turlam sie i turlam a wg teori lekarza to powinnam juz urodzic:-)

reklama
Asieek - 2 cm mialam na wizycie 29 - ego (6 dni temu), u mnie jest jeszcze problem blizny po szwie, bo ona troche trzyma - ta szyjka miękła by moze i szybciej i szybciej sie rozwierała - gdyby nie ta blizna... no ale bez tego szwu pewnie tak ładnie bym nie donosiła ciąży...
No ja dokładnie tydzień temu miałam 2 cm a teraz to nie mam pojęcia, aż ciekawa jestem, ale w sumie co mi z tej wiedzy tydzień temu miało być już, pewnie jednak do 13-go dotrwam..

aga ja 7.04 nie mialam skurczy a 10 mała sie urodziła

ja 10 nie mialam skurczy a 11 maly sie urodzil:-)
Powiało optymizmem:-D;-)

Aga ale uparciuszek z Tomka, ale wiesz co może mu się po prostu pogoda nie podoba co się w takie deszcze będzie pchał;-)

Do góry