reklama
Niech Ci będzie Julienx, Ciebie jeszcze przepuszczę (bo z 4 cm rozwarciem, to juz chyba szybko pójdzie, nie? - GRATULACJE ), ale jak sie wypakujesz, to nie zamierzam grzecznie stac w kolejce...
(od 32 tc jestem na podtrzymaniu ciąży... leki odstawione, to mi tylko rodzić pozostało a nie czekac na swój termin )
P.S. Czuję, że to będzie 10.05... ;P
bo 9-go jesteśmy jeszcze zaproszeni na komunię i będzie pyyyszne jedzonko, a tgo przegapic bym nie chciała
(od 32 tc jestem na podtrzymaniu ciąży... leki odstawione, to mi tylko rodzić pozostało a nie czekac na swój termin )
P.S. Czuję, że to będzie 10.05... ;P
bo 9-go jesteśmy jeszcze zaproszeni na komunię i będzie pyyyszne jedzonko, a tgo przegapic bym nie chciała
awru
Fanka BB :)
to jesli 9-go jest wolne to ja chętnie przechwycę tę datęP.S. Czuję, że to będzie 10.05... ;P
to jesli 9-go jest wolne to ja chętnie przechwycę tę datę
no no w twoje urodzinki:-) a ty kiedy masz jakas wizyte u ginekologa,cos tez chodzisz z ta glowka nisko i chodzisz:-)
julienx-no no z takim rozwarciem to ja jechalam rodzic:-)
no też bym mogła zostać na porodówce, ale po co męczyc przy drugiej ciązy oxy - uznałam, ze jeszcze poczekam.
... bo skurczy brak... tak se chodze z dziurą i wietrzę dziecko
Jak juz sie zaczna skurcze - to powinno poleciec szybko...
Asieek - 2 cm mialam na wizycie 29 - ego (6 dni temu), u mnie jest jeszcze problem blizny po szwie, bo ona troche trzyma - ta szyjka miękła by moze i szybciej i szybciej sie rozwierała - gdyby nie ta blizna... no ale bez tego szwu pewnie tak ładnie bym nie donosiła ciąży...
Afi - no, aż ciekawa jestem jak to będzie i kiedy zaczniesz rodzić? Sama jestem ciekawa kiedy zaczne i ja rodzić
awru
Fanka BB :)
na wizytę idę 12 maja.. tzn na ktg jeśli dotrwamno no w twoje urodzinki:-) a ty kiedy masz jakas wizyte u ginekologa,cos tez chodzisz z ta glowka nisko i chodzisz:-)
na wizytę idę 12 maja.. tzn na ktg jeśli dotrwam
a juz wizyty takiej z macankiem nie bedziesz miala?
reklama
a kto go tam wie.. okaże się na miejscu bo moje ktg jest z wizytą połączone ;-)
achaaaaaaaaaaaaaaa:-)