reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Ja dziś wieczorkiem lecę na ktg. W nocy brzusio bolał jak na @, co dziwne nie były to skurcze co jakiś czas, tylko ból permanentny... Co jakis czas robił się tez twardy jak kamień. A od rana du.. blada - nic a nic, zero! :/ Nooo... Mała wyłaź już! ;)
Afiliacja ja mam taki ból co jakiś czas ale jakoś nie zauważyłam żeby to zwiastowało jakiś postęp u mnie:baffled: więc już teraz jak mnie zaboli to nie panikuje i nie robie sobie nadzieji na rozwój akcji, ale tej właściwej chyba nie przegapie?:-D;-)

reklama
Nooo... Mała wyłaź już! ;)

Afi - do kolejki marsz! :) gdzie tu się wpychasz przed "przeterminowanymi" lub tymi "na dniach" :) cierpliwości kochanas!:)

Ja już po wizycie. Ktg - zapis prawidłowy.
Rozwarcie z 2cm - zrobiło się na prawie 4 cm !!!!!!!!!!

skurczy brak! :(

ale po tym badaniu - pobolewa mnie brzuch!

Mam przyjsc na kolejna kontrol i przedłuzenie zwolnienia w piątek!

ehhhhhhhhhhhhh

Afi - do kolejki marsz! :) gdzie tu się wpychasz przed "przeterminowanymi" lub tymi "na dniach" :) cierpliwości kochanas!:)

ehhhhhhhhhhhhh

enooo 4 cm to chyba już dużo??? teraz to powinno być z górki, czy nie??

Julienx kochana super rozwarcie...oj chyba niedługo sie zacznie

ja tez po wizycie.... i jutro znowu do szpitala tyle że innego... na jutrzejsze przedpołudnie uzgodnione cc... mam nadziję że tym razem juz napewno... niestety mój M będzie mógł mnie tylko zawieśc bo nie ma szans na wolne... paskudne to życie...jestem zła że będę sama

ehhhhhhhhhhhhh

no z 4 to powinno juz poleciec z górki :)

Aluska trzymam kciuki ze to będzie już jutro i Antoś będzie z Toba nareszcie.
Julienx ty to chyba juz nie długo pociągniesz czyżby w nocy coś się miało już dziać takie rozwarcie moja droga oddała byś chociaż 2 cm.

Alutka trzymamy mocno kciuki zebyś tym razem już napewno z Antosiem wróciła
Julienx teraz to już chyba z górki? a ile temu miałaś 2 cm, ciekawa jestem jak tam u mnie?

reklama
Widzę że sporo z nas mialo wczoraj wizyty:-)
Gratuluje udanych wizyt,każdej nie dam rady odp:-(
Ja też po wizycie wczorajszej:dzidziak nadal pośladkowo, cc ustalone na 12 maja,11 zgłaszm się do szpitala.Do tego okazało się że mam wielowodzie AFiI 18:szok:(tak jak w poprzedniej ciąży)Jakby co to mam się wcześniej zgłaszać.Lepiej nie bo mojego gin nie ma od jutra do niedzili:crazy: waga 3500g:szok:
Nikita84 u mnie też bejbiak ma dużą główkę i dlatego wychodzi taka waga,bo główka zawyża parametry
evelinka dziwna ta twoja gin,ja mam USG co wizyte i inaczej sobie nie wyobrazam:tak:

Do góry