reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Oj mnie też dzisiaj strasznie boli podbrzusze, a o chodzeniu mogę zapomnieć... Masakra jakaś - cały dzień taki ból :-( Może faktycznie majowy weekend będzie czasem niespodzianek?? :-)

reklama
Jestem po wizycie. Tetno Małej jest ok- 140. Moje ciśnienie też ok, 120/70. Lekarz mnie zbadał, powiedział że wszytsko jeszcze "pozamykane", nie widzi żebym w najbliżych dniach miała urodzić. Zaprosił mnie na następna wizyte za 2 tyg, czyli 13 maja, to moj termin porodu z daty OM. Miałam nie wytrzymać do tej wizyty, ciekawe czy do następnej dotrwam.

Jutro maluje pokój. Musi się coś ruszyć, no!!

Gratuluje udanych wizyt.

Luleczka fajnie, ze udalo ci sie jednak to c.c. wyblagac, bo z twoimi problemami z kregoslupem, to rodzic naturalnie napewno nie wskazane. Po co ryzykowac.

no i ja po wizycie..
ktg: 2 skurcze w ciągu 40 minut, nie wiem czy mocne, do 80 dobijały.. mnie tam już bolały :baffled:
no i lekarz powiedział, że od środka szyjka zamknięta długa na 1,5 cm a z zewnątrz rozwarcie na opuszek :nerd: i nie da się nic z tym zrobić, trzeba czekać, aż synuś sam zdecyduje, że chce wyjść...
no i faktycznie Tomek wyjdzie jak będzie chciał, żadne groźby nie pomogą :-D
no ale za to będę 100% majówką :-):happy::rofl2:

ale dziś piękna pogoda, w Ponaniu było 29 stopni :-)
a ja w legginsach i tunice na ramiączkach i japonkach :-):happy: i było super

reklama
Do góry