Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zauważyłam, że teraz wybrzuszenia pojawiają mi się bardziej u góry tuż pod żebrami, a wcześniej pojawiały się raczej na boku, ale czy dzidzia się obróciła na 100% nie jestem pewna, bo maleństwo wierci się dość często i czasem mam wrażenie, że już jest ułożone prawidłowo, a za chwilkę tak fika, że znów wydaje mi się, że się przekręciło poprzecznie, a jak jest na prawdę dowiem się dopiero jutro.
Mi 3 tygodnie temu gin tłumaczył tak, że jeśli do jutrzejszej wizyty bym nie dotrwała, to jak dostane jakiś bóli, itp. to mam sama jechać zgłosić się do szpitala na cc, a jeśli dotrwam do 27 kwietnia i nadal będzie konieczna cesarka, to da mi skierowanie i po weekendzie majowym będę musiała się zgłosić do szpitala i tam zadecydują czy dzidzia jest gotowa na cc czy mam czekać.
tak.. jakby byl ujemny, to by w labo napisali, że nic nie wychodowano...dziewczyny mam wyniki badania GBS i czy wynik "wyhodowano" jest jednoznaczny z tym ze jest on "dodatni" ?
dziewczyny mam wyniki badania GBS i czy wynik "wyhodowano" jest jednoznaczny z tym ze jest on "dodatni" ?
tak.. jakby byl ujemny, to by w labo napisali, że nic nie wychodowano...
Corina, ale masz tylko napisane "wyhodowano", czy jeszcze po łacinie co wyhodowano? Bo ja miałam, że wyhodowano i była jakaś nazwa bakterii po łacinie, a w nawiasie + i ginka mówiła, że wynik jest ok.dziewczyny mam wyniki badania GBS i czy wynik "wyhodowano" jest jednoznaczny z tym ze jest on "dodatni" ?
no to kiepsko...
ale z tego co wiem, nie tyle grozna jest ta bakteria teraz dla mnie, co przy porodzie dla noworodka, zeby mozna bylo mu od razu antybiotyki podac.
mam nadzieje ze zadnych innych powiklan z tego powodu nie ma
Corina, ale masz tylko napisane "wyhodowano", czy jeszcze po łacinie co wyhodowano? Bo ja miałam, że wyhodowano i była jakaś nazwa bakterii po łacinie, a w nawiasie + i ginka mówiła, że wynik jest ok.