reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Alutka, kciuki zaciśnięte:))

Malina, mogę tylko napisać - WOW!!! z negatywnym wydźwiękiem. Jakaś rzeźnia tam jest:no::no::no::no::szok::szok::szok::szok:

Boże, a ja na Madurowicza psioczyłam...przepraszam...:zawstydzona/y:

reklama
po wizycie i ja .... Wszystko dobrze, szyjka długa, przepisała mi tylko żelazo bo badania sie troszkę pogorszyły. W przyszłym tygodniu mam zrobić wymaz z pochwy, a za dwa tygodnie mocz, morf. APTT, potas. Następna wizyta 10maja i podglądanie małego:)

Chrupcia, tak jak pisałam na głównym- oby wszystko było OK i żebyś mogła rodzić według pierwotnego planu:tak:
Malina, jakiś czeski film!:szok: Ale ja też mam ostatnio takie podejście jak Ty- spokojnie poczekam sobie do terminu....
Reszcie gratuluję wizyt, ważenia, mierzenia, macania itp:-) Ja mam wizytę w poniedziałek, ale dopiero o 21.00 a jestem strasznie ciekawa co tam słychać....

Chrupcia gdzieś Ty się tak "odwodniła" kobieto? Trzymaj się dzielnie.
Alutka głowa do góry, trzymamy kciuki ;)
Malina dzięki Bogu wypuścili Cię do domu, psychicznie odpoczniesz.

Ja odliczam do poniedziałku, stawiam się w szpitalu ok. 8.00. Wiecie co teraz to mi w sumie lotto, ciąża na dzień dzisiejszy donoszona.... oj chciałabym po tym pobycie wrócić z Elenką, ale na rękach :-)

Magda to wylądujemy w szpitalu około tej samej godziny, szkoda że w innych miastach

dzięki dziewczyny za kciuki ale juz nie mogę przestac mysleć a co będzie w poniedziałek rano... chyba zawału dostanę...

Malina kobieto cóż to za zryty szpital... szok... dobrze że wypuścili cię do domu....

reklama
Do góry