madziamadzia
Fanka BB :)
Madziamadzia na moim badaniu norma troche inna niz u was 100-400. A ciebie chyba nikt nie pobije w ilosci plytek. A mnie w ich braku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziamadzia na moim badaniu norma troche inna niz u was 100-400. A ciebie chyba nikt nie pobije w ilosci plytek. A mnie w ich braku...
i jakie to ucucie móc robićsobie sama kanapkę? ;-)
Dzięki A co do długich skurczy, to ja miałam takie w szpitalu... Ale byłam na lekach i nic sie nie działo (w sensie - poród nie postępował dalej) na szczeście... Miłe to nie jest, ale raczej nie groźne (tak mi sie wydaje) na Twoim etapie ciaży.Afiliacja - świetnie, że dostałaś "złagodzenie" wyroku :-) Byle tak dalej, trzymam kciuki za Twoje i Jagódki zdrowie :-)
Czy to możliwe by mieć stan permanentnego skurczu macicy przez pół godziny??? Bo ja tak mam!!!!!!!!!???????
afiliacja na pewno z główką będzie ok. Tzn. "ona" przystopuje we wzroście, a dorówna jej cała reszta ;-)Magda, mam nadzieję że będzie jak pisałaś z tą główką a Ty koniecznie dawaj znać co z tym kardiologiem.
afiliacja na pewno z główką będzie ok. Tzn. "ona" przystopuje we wzroście, a dorówna jej cała reszta ;-)
I napisz jeszcze jak to zaje..... jest wszamać taką kanapkę,którą się samemu zrobiło