reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
Witajcie a więc przegląd podwozia zaliczony kolejna wizyta 27go na razie jestem zamknięta na amen i brzuch wysoko, chociaż mnie się wydaje że opadł już tak na schodach nie sapię i w nocy łatwiej wstać i nie mam momętów że oddechu nie mogę złapać. Moja mama mówi że nie mam co się cieszyć że jeszcze do porodu daleko bo u niej akcja porodowa przebiegała w mega expresowym tempie chociaż też lekarze że szyjka zamknięta i jeszcze długo pochodzi.

Olamala - gratuluję wizyty :-) czyli na razie nic nie zapowiada przedterminowego porodu :-)

Czy którejś z Was lekarz wyciął numer pt "jestem na urlopie i wracam 12 maja"???????????????????????????
W szoku jestem - on mi nawet nic nie powiedział - teraz dzwonię do jego kliniki pewna,że mam wizytę w nastepną środę a Pani mi proponuje 12 maja...że jak!!!!!??????? jakby 9 dni po moim terminie?????????

Nie mam ani skierowania do szpitala,ani zwolnienia od 22 kwietnia... no bossssssko!

Olamala - gratuluję wizyty :-) czyli na razie nic nie zapowiada przedterminowego porodu :-)

Czy którejś z Was lekarz wyciął numer pt "jestem na urlopie i wracam 12 maja"???????????????????????????
W szoku jestem - on mi nawet nic nie powiedział - teraz dzwonię do jego kliniki pewna,że mam wizytę w nastepną środę a Pani mi proponuje 12 maja...że jak!!!!!??????? jakby 9 dni po moim terminie?????????

Nie mam ani skierowania do szpitala,ani zwolnienia od 22 kwietnia... no bossssssko!
musza ci dac inngeo lekarza a powiedz mi jak tam u ciebie,czop odszedl i co dalej cisza?

zadzwon do kliniki i powiedz jaka sytuacja i niech zapisza ci do inngeo lekarza ktory da zwolnienie i skierowanie do szpitala!!!

Dziś byłam pobrać posiew. Przy okazji doktor "macnął" moją szyjkę...

długa, zamknięta... bedę jeszcze chodzić w tej ciąży chyba do lipca :)

reklama
Dziś byłam pobrać posiew. Przy okazji doktor "macnął" moją szyjkę...

długa, zamknięta... bedę jeszcze chodzić w tej ciąży chyba do lipca :)
he he patrz patrz dzis dluga zamknieta a za pare dni moze juz byc zgladzona,popatrz na age,jednego dnia byla u gina i szyjka dluga i zamknieta a za pare dni juz 1,5 cm takze nie ma co,wszytko moze sie zmienic z mniuty na minute:-)

Do góry