Bozuwi, mój zasłania buzię nogą Gdzie są foty Twojego?? Wrzuć, niech sobie tam będzie kawałek buzi, kto jak kto, ale my wszystkie zobaczymy co potrzeba:-)
Takie foto mi sie udalo zrobic :-) Taki maly pulcherek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bozuwi, mój zasłania buzię nogą Gdzie są foty Twojego?? Wrzuć, niech sobie tam będzie kawałek buzi, kto jak kto, ale my wszystkie zobaczymy co potrzeba:-)
Takie foto mi sie udalo zrobic :-) Taki maly pulcherek
Jaaaki słodki! "Ja wam pokażę"tą piąśtką hihi:-) Zrobiłam zbliżenie to miałam ochotę monitor wycałować Wyszedł jakby miał taki loczek na środku czółka :-) Cudo!Takie foto mi sie udalo zrobic :-) Taki maly pulcherek
ja też po wizycie
Rozwarcie na pół palca, dziecko nisko, szyjka skrócona. Zakaz wyjazdu na święta no i leżec. Mam też zwiększoną dawkę magnezu.
Mam wytrwac jeszcze ze 2 tygodnie... Mam nadzieję, że się uda. Oczywiście ciśnienie 140/90, a po newsach, że to już tak blisko chyba ze 200