Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
POTWIERDZAM Kiwi jest super na te sprawy Ja miałam meeega problemy w 1 trymestrze z zaparciami:-( od kiedy jem regularnie kiwi (przynajmniej 3-4 dziennie) nie wiem co to zaparcia!!! No i przez całą zimę nie przeziębiłam się ani razu...kiwi jest lepsze jak cytrynaJa znam dobry sposob na zatwardzenia, jest nim zjedzienie przed spaniem jednego lub 2 kiwi. Owoce te maja dobre dzialanie przeczyszczajace. Wtedy z rana nie ma problemow z wyproznieniem, nawet przy zatwardzeniach spowodowanych lykaniem zelaza w ciazy.
ale waga dziecka nie świadczy o terminie, w jakim się urodzi :-)jeszcze się okaże ze urodzę jako ostatnia
Ja mam jutro wizyte z USG jak zawsze...:-):-)Ciekawe ile mały waży...?? 3 tygodnie temu ważył 1700g...to tylko 100g mniej niż Twoje krewetka a byłam w 30 tygodniu
Mam nadzieje że że nie urodzi się jako 5 kg dziecko