Cześc foremki
Mimo iż okres mialam 1 sierpnia to moze owulacja byla wyjatkowo pozno i do zaplodnienia doszło nie standardowo w polowie cyklu a pozniej i stad ta roznica ... i np. urodze nie do 8 maja a np. do 15 maja...???
juz tak sobie kombinuje
Juz dawno ci o tym pisalam, ze tak moze byc.
Ja bylam dzis w labolatorium, morfologia, toksoplazmoza, mocz, standardowe comiesieczne badanie. Wyniki po poludniu. A jutro z wynikami do lekarza.
Cytologie zrobila mi moja ginekolog przed staraniami o bebe. Byla dobra. Podobno ciaza falszuje wyniki i normalnie cytologii nie powinno sie robic w ciazy, tylko albo przed, albo juz po. No ale jak ktos nie mial przed to w ciazy i tak tu robia i potem powtarzaja za jakis czas po porodzie. Normalnie powinno sie ja robic co roku, ale nie kazda kobieta o to dba. To badanie na posiew tez tu robia, pamietam je z pierwszej ciazy, nie pamietam dokladnie w ktorym miesiacu, ale to bylo juz pod koniec ciazy. Narazie nie mialam robionego, moze dostane skierowanie na tej wyzycie, a moze na kolejnej? I teraz w 7 miesiacu bede miala te obowiazkowa wizyte z anestezjologiem.
Ostatnia edycja: