martina969
Filipowa mama
Ja odtworzyłam film w programie Subedit i tam w Pliku jest opcja wytnij zdjęcie i gotowe
dzięki:-) na pewno spróbuje cos pokombinować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja odtworzyłam film w programie Subedit i tam w Pliku jest opcja wytnij zdjęcie i gotowe
Wieczorem mam wizytę u gin,nie mogę się doczekać.Pół ciąży walczę z leukocytami w moczu.Mam nadzieję,że tym razem ich już nie będzie.Wcześniej mam jeszcze wizytę u dentysty :-( cd leczenia kanałowego,tylko,że tym razem biorę znieczulenie,bo ostatnim razem bez zniecz.,myslałam ,że urodzę z tego bólu...
Alis zazdroszczę Ci :-)
Mnie bolało tak bardzo,że myślałam,że mi pół kości w szczęce przewiercił.Niestety to 8 i albo leczenie albo wizyta u chirurga w celu usunięcia Niestety,naczytałam się jaki to może (ale nie musi!) być ból po usunięciciu takiego zęba,a w ciąży bym tego nie zniosła bez środków przeciwbólowych.
Witam.Niestety nie pozwolono mi zrobić dziś obciążenia glukozą 75,w laboratorium powiedzieli,że dzień po dniu to za duże obciążenie dla organizmu:-( Mam odczekać. I muszę iść dziś do gina ze swoim fatalnym wynikiem:---( Kurczę ,martwię się cały czas:-( Nie mam na nic ochoty i nic mnie nie cieszy:---(