reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Te myślę, że to wcale nie jest dobrze nie jesć nic słodkiego bo to może zafałszować wynik. Najlepiej to co zwykle i wynik będzie wiarygodny.
Agnieszka daj znać co powiedział lekarz.
Agate fajnie że będziesz mogła zobaczyć synka

reklama
Ja też dzien przed badaniem nie miałam diety...wręcz przeciwnie...jadłam słodki jogurt i kanapki z serem i nutellą!!

Jestesmy bardzo zadowoleni z dzisiejszej wizyty. Mamy super zdjecia w 3D, z sama buzka kilka. Synek nie zaslanial sie, pozowal jak model.;-):-) Jutro sprubuje cos wrzucic. Jedno z tych zdjec planuje oprawic w ramke i postawic w jego pokoju.

Co do cukru, to jest tak jak pisze Estragon, nie trzeba w przeddzien stosowac diety bezcukrowej, ani specjalnie obrzerac sie cukrem, trzeba jesc normalnie tak jak ma sie zwyczaj, bo inaczej wynik moze byc przeklamany. Tylko rano nic sie nie je idzie sie na to badanie na czczo. To lekarze wam tak kaza, nie jesc nic slodkiego w przeddzien, bo mi to kazala jesc wlasnie normalnie i nie wystrzegac sie w przeddzien cukru, bo wynik moze byc przeklamany.

Agate- to super:-) bo jak ja byłam na 3D to nasz synek nie chciał współpracować i w ogóle nie chciał się pokazać ładnie do zdjęcia, więc niestety nie mamy z tego usg oprócz płytki żadnej fotki:-( Już w brzuszku nie jest skłonny do zdjęć:-)

Agate super że mały się nie chował :-) Z chęcią obejrzę fotki jak wrzucisz :-)

Co do glukozy to ja cięgle czekam na wyniki. Mówili że zadzwonią jak coś będzie nie tak ale nie wiem ile to im zajmie żeby poznać wynik:baffled:

Agate to czekamyy na zdjęcia syneczka... mówisz model rośnie:-D

Agnieszka wg norm to rzeczywiście wynik po 60 minutach jest za wysoki.... zobaczysz co powie lekarz....

Agate- to super:-) bo jak ja byłam na 3D to nasz synek nie chciał współpracować i w ogóle nie chciał się pokazać ładnie do zdjęcia, więc niestety nie mamy z tego usg oprócz płytki żadnej fotki:-( Już w brzuszku nie jest skłonny do zdjęć:-)

A na filmiku nie widać buźki? Bo ja też nie miałam zdjęć tylko filmik i po prostu "powycinałam" z niego zdjęcia które zresztą niedawno wrzucałam na forum :)

Hej dziewczyny. W tym wątku jeszcze się nie udzielałam. Za późno tu trafiła i sporo do czytania. Ja dopiero w zeszły czwartek dowiedziałam się co nosze pod serduchem. Byłam pewna, ze chłopak jednak okazało się, że dziewusia. :tak: Oj faktycznie ostatnio zawładnęły mną słodycze :-)
To są moje zdjęcia z USG 4D (co prawda wkleiłam je już w galerii brzuszkowej ale tutaj ich miejsce)
28 TC
Jako pierwsze wklejam zdjęcie z 12 TC następnie, pusia i nóżka i buziaczek:)

Załączniki

• Dzidziuś.jpg
    Dzidziuś.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 26
  • img039.jpg
    img039.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 37
  • img037.jpg
    img037.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 41
A na filmiku nie widać buźki? Bo ja też nie miałam zdjęć tylko filmik i po prostu "powycinałam" z niego zdjęcia które zresztą niedawno wrzucałam na forum :)

w sumie widać,choć jakoś filmu jest dużo gorsza niż jak u lekarza oglądalśmy na ekranie, ale zawsze to pamiątka:tak:
nawet myślałam o tym żeby tak zrobić jak ty, a w jakim programie to zrobiłaś, tzn. powycinałaś te zdjęcia??:-)

reklama
w sumie widać,choć jakoś filmu jest dużo gorsza niż jak u lekarza oglądalśmy na ekranie, ale zawsze to pamiątka:tak:
nawet myślałam o tym żeby tak zrobić jak ty, a w jakim programie to zrobiłaś, tzn. powycinałaś te zdjęcia??:-)

Ja odtworzyłam film w programie Subedit i tam w Pliku jest opcja wytnij zdjęcie i gotowe :)

Do góry