reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

A mi jak czop odszedł,to ja myślałam,że to wody i pojechałam do szpitala:eek: W szpitalu lekarz powiedział,ze to czop,ale juz mnie zostawili,bo był termin.To był poniedziałek,urodziłam w piatek(poród wywoływany).Jak rozwarcie zaczęło sie robić,to krwawiłam,wody odeszły mi 3 godziny przed porodem.

reklama
Kochane czy was tez łapie taka kolka w boku na wysokości pępka??? Wczoraj mnie taka złapała...kurcze aż nie mogłam kroka dać:szok:ale szybko wróciłam się do domu,i dziś podobnie...właśnie się wykąpałam i znowu ból sie pojawił:-(. W dodatku mała od kilku dni rusza się sporadycznie bardziej nazwałabym to wyciąganiem się.

kolki nie mam, a mała mniej ci się rusza, bo ma coraz mniej miejsca :-)
mój też tylko się przecięga, choć lekarz upiera się, ze jak mały mocno się nagimnastykuje to jeszcze fikołka zrobi:-pale ja w to nie wierzę.. no i w sumie nie chcę, bo już leży ładnie główkowo :happy:

Mnie to strasznie brzuch swędzi:szok: Nie mogę sobie z tym poradzić:wściekła/y: Najgorzej w okolicach pępka,który praktycznie prawie cały na wierzchu.

mnie też swędzi- chyba skóra mocno się rozciąga :no:
a rano jakąś wysypkę na brzuchu dostałam:szok: ale już schodzi

Agnieszka, posmaruj tam gdzie swędzi czymś innym, może jakiś inny krem pomoże. Mi pomaga nivea soft na swędzenie, używam go niezależnie od tego na rozstępy, po prostu jak zaswędzi:tak:

A wogóle to mi strasznie wyniki krwi spadły, a dostałam tylko witaminy i nakaz jedzenia śmietany. Ciekawe czy to starczy

reklama
Do góry